Posledice mladog meseca kasne,ali ce stici ove znake uskoro!

Posledice mladog meseca kasne,ali ce stici ove znake uskoro!

2023-07-07 0 By Admin

Posledice mladog meseca kasne ali ce uskoro stici ove znake…

OVAN

Niste navikli da se okrecete za sobom, ali vam se jednostavno nesto nece svideti. Nesto se desava i to vec vidite, i osecate da nesto nije u redu.Niste ni razmisljali da vas samo stizu posledice mladog meseca koji je vec bio i prosao. Za sobom vam je ostavio neke nerasciscene teme.Nemojte ih odlagati dalje.

 

BIK

Niste spremni na nove korake, jer nemate ni dovoljno hrabrosti. Osim toga, vas je preplavio i osecaj nesigurnosti, ali morate se suociti sa svim oko sebe. Stajanje u mestu ostavlja za posledice izgubljeno vreme. Zato se snadjite i ohrabrite i krenite napred. Ucinite nesto konkretno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa zelja za uspehom je polako pocela da jenjava.  Bila su vam vazna novcana sredstva i da imate sto vise. Tako ste hteli da stanete u red onih koji su vas omalovazavali i da budete u ravni sa njima. Morate znati zasto se tako lose osecate, sada kada ste uspeli u necemu?

 

RAK

Niste zadovoljni svojim prilikama i situacijom u kojoj ste. Ipak ima mnogo toga na osnovu cega mozete da se radujete.Osecaj srece ce vam uliti jedna nezna osoba koja vas mnogo voli.Mozda je sada pravo vreme da i vi njoj odgovorite i ukazete na svoja osecanja prema njoj.Nek se osecanja pokazu kao obostrana.

 

LAV

Da ste malo drugacije postupili, bilo bi daleko bolje. Ovako cete osetiti posledice licnih gresaka na svojoj  sopstvenoj kozi.Reagovali ste nepovoljno u losem trenutku, i to se sada polako odrazava na sve u vasem zivotu.Mozda ipak morate da okrenete novi list i novu stranicu svoga zivota.

 

DEVICA

Vase  srce ce poceti da kuca za jednu osobu koja vas voli, a da ste do sada gajili sumnju. Mada niste ni slutili da vam se moze desiti emotivna veza, sada ce se vase sumnje rasprsiti.Od vas se ocekuje samo da date vremena srcima da nauce verovati jedno u drugo. I dati strpljenja obomu, dok se oboje ne uverite u osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2