Subota,nedelja i ponedeljak:Jednom znaku ce dani vikenda biti povod za srecan pocetak!

Subota,nedelja i ponedeljak:Jednom znaku ce dani vikenda biti povod za srecan pocetak!

2023-07-07 0 By Admin

Dani vikenda ce jednom znaku biti povod za prelep pocetak!Ne samo novog radnog dana,vec neceg mnogo lepseg…

OVAN

Krajnje je vreme da vam ovih dana jedan bik da povod za bolje raspolozenje.Od vas se ocekuje da budete raspolozeni i da se okrenete drustvu. Ne slutite da ce vam taj izlazak doneti prelepo poznastvo koje ce biti povod vase buduce  lepse i nasmejanije dane.

 

BIK

Necim ste se zabavili, samo da biste sto lakse podneli okolnosti u kojima ste.Osecate se usamljeno i ignorisano od nekih blizih osoba i to vas jako boli. Mada cete imati povod da se i sami bacite u raspravu, necete to uciniti. Jako ste bolecivi na jednu osobu i necete sebi dozvoliti da njoj ucicinite nazao.

 

BLIZANCI

Imacete razloga da se ljutite u jednoj situaciji, ali se nekako pravite da ne obracate paznju.Bolje da svi misle da vas ti problemi ne ticu, mada ste u svemu tome i vi licno. Budite pametniji od onih koji bi se svadjali, pa kada ih prodje bes, vi onda nastupite. Recite sve sta vam je na dusi.

 

RAK

Ljubav vas je ponela i ovih dana vas vodi ka jednoj devici. Konacno ste uspeli da resite neke sitne nesporazume koje ste imali.Mada niste bas sve zaboravili, imali ste povod da podjete dalje i zaboravite sve sto je bilo.Budite oprezni ovih dana da  vam opet ne pokvari sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vec ste zauzeti nekim sitnim obavezama, ali samo da odvratite svoje misli. Vreme je da budete spremni da se okrenete novim zanimacijama, umesto sto izbegavate da se pomirite sa cinjenicama. Zaboravite sta je bilo i podjite napred. Mozda bas ovi lepi dani mogu postati povod da okrenete novi list.

 

DEVICA

Pred vama dani vikenda mogu doneti i neke nove sanse.Dan nove radne sedmice ne mora da vas poseca samo na obaveze i nove radne zadatke. Ucinite nesto, oraspolozite se i pokrenite se! Nemojte da stojite u mestu i trazite razloga tuzi, kad vec mozete biti srecniji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2