Ponedeljak,utorak,sreda:Pravi dani za prave prilike i mogucu srecu ovim znacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Pravi dani za prave prilike i mogucu srecu ovim znacima!

2023-07-09 0 By Admin

Naredna tri dana su pravi dani za prave prilike i srecu samo ovim znacima!

OVAN

Pred vama su pravi dani za prave prilike, pa se nemojte  segaciti. Iskoristite svaku sansu koja vam se nadje na putu.Mozda biste bas mogli da uhvatite jedan pravac koji vas vodi stalnom zaposlenju. Odavno ste zeleli da znate da ste sigurni i da ne brinete bar za svoju svakodnevicu.

 

BIK

Moracete da prepoznate svoje prilike i da prepoznate da su to vase sanse.Bice da su to  pravi dani za vase zelje i za vase ciljeve koje ste postavili sebi.Idite korak po korak ali nemojte da previse ocekujete. Deo po deo, korak po korak sve dok ne budete raspleli klupko u koje ste sami upali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne brinite se  zbog necega sto vas se delimicno tice.Neka se zabrinu malo i osobe kojih se tice, isto sto i vas opterecuje.Dajte sebi ovih dana za pravo da se malo udaljite i da sa distance posmatrate sta ce se desavati. Znate da jedna osobakoristi vase dobro srce.To nije ljubav sa njene strane, u vasoj vezi vi cinuite sve da ta veza traje.

 

RAK

Jasno vam je da cekate prave prilike  i da ce vam se one ukazati kad-tad. Bas kao sto nicija sreca nije nemoguca, tako nece ni vasa biti nemoguca! U ovih naredna tri dana ukazace vam se sansa  da budete u lepom drustvu. Sledi poznastvo koje ce da iznedri mogucu srecu za vas.

 

LAV

Vreme je da se okrenete lepsoj strani zivota i sve lose da zaboravite.Nece vam biti lako, ali vam je daleko teze da zivite od proslosti. Proslost ce vas uvek boleti, a sadasnjost bi mogla da vam ponudi mogucu srecu.Zato ove dane shvatite kao prave dane za prave prilike. Okrenite novi list, novi pocetak donosi novu srecu.

 

DEVICA

Moracete da se radujete, makar samo da biste zavarali druge.Neki u vasoj okolini jedva cekaju da vas  vide tuzne. Zato sakrijte sve svoje tuge pred onima koji vas  ne vole bas. Imacete prilike da se uverite da je tu i jedna skorpija koju ste nekada voleli.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2