Sreda,cetvrtak i petak bice dani za nove planove, nekome neplanirani susret sa bivsom!

Sreda,cetvrtak i petak bice dani za nove planove, nekome neplanirani susret sa bivsom!

2023-07-11 0 By Admin

VAGA

Ako mozete da se ohrabrite, bilo bi dobro da jednoj skorpiji kazete sta mislite. Ona vas nije dostojna, po vasem misljenju, a ne tice vas se sta ona misli.Vreme je da joj kazete par recenica koje joj nece biti po volji, a moracete. Inace ce biti ubedjena da sa vama moze manipulisati onako kako zeli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Svidja vam se jedna vaga, ali smatrate da ste od nje vredniji i da nije na vasem nivou. Ako zelite emotivnu vezu, to ne treba da vam bude  merilo. Ma sta joj hteli reci, ona ce vas preduhitriti i reci isto sto ste i vi pomislili.  Vreme je da sagledate stvari iz svog ugla, bez obzira na sve.Ako ima osecanja medju vama, nema veze kojeg je ko ranga.

 

STRELAC

Vano je da budete vredni  i da sledite svoje ciljeve.Imacete  lepe mogucnosti ovih dana i vi ih samo usmerite ka sebi. Budite dovoljno mudri da ispratite okolnosti koje vam idu na ruku.Pred vama je vreme da ostvarite svoje poslovne ciljeve, a ovi dani vam otvaraju sva vrata ka njemu.

 

JARAC

Mozda zelite  mnogo vise nego vam se ostvaruje, ali nikome ne govorite.Vreme je da ovih dana kazete sta  planirate.Jedna osoba vam zeli biti u blizini pa obratite paznju na nju.Mozda cete uspeti da nesto shvatite i procitate izmedju redova. Svidjate joj se!

 

VODOLIJA

Osecate da vas voli jednaosoba, aline mozete da prebolite proslost. Neke stvari koje je trebalo davno zaboraviti, vi jos niste zaboravili.Zato ne mozete biti srecni u novoj emotivnoj vezi sve dok  se proslosti ne oslobodite.Izgleda da ovih dana ona nece da zaboravi vas, jer vam sledi neplanski susret sa bivsom. Za vas mozda novi pocetak?!

 

RIBE

Pred vama je pravo vreme za nove korake i zavrsetak sedmicnih obaveza. Od vas se ocekuje da pogledate ispred sebe i da ne mislite samo na rezultate. Za vredan rad cete biti nagradjeni i to nije nista novo. Novo ce biti  pomeranje radnih obaveza u drugi plan, jer cete u prvom imati jedno lice koje cete sresti.

Stranice: 1 2