Sreda,cetvrtak i petak bice dani za nove planove, nekome neplanirani susret sa bivsom!

Sreda,cetvrtak i petak bice dani za nove planove, nekome neplanirani susret sa bivsom!

2023-07-11 0 By Admin

Pred vama dani za nove planove, ali jednom znaku ce se desiti neplanirani susret sa bivsom!

OVAN

Vreme je za nove planove, pa gledajte sta cete dalje. Mozda su ovi pravi dani za vase prioritetne  ciljeve koje do sada niste isticali. Pokazite da cete se radovati sto ce konacno da izadju na videlo dana.A u vase prioritene ciljeve uci ce i jedan neplanirani susret sa vasom bivsom.

 

BIK

Osecate da ste na ivici snage, a imate sijaset obaveza. Moracete se potruditi  da zavrsite sve da biste mogli i da iskoristite vikend, i u vikend udjete neoptereceni obavezama.Mozda vam se posreci, pa mognete i da planirate nesto za sebe.Sve drugo sto se desi neplanski i mimo vas, moracete da prihvatite.

 

BLIZANCI

Radujete se  novim danima jer od njih i ocekujete mnogo. Bice da ste se uspeli  da unapred pripremite za ono sto vas ceka. Vec znate da cete se radovati zbog starog drustva koje cete sresti, ali cete neplanski sresti jos nekoga. Da li ce to biti jedan stari prijatelj, ili neko jos  vredniji od njega, videcete!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec ste suvise tuzni jer vas gusi osecaj usamljenosti, pa vam nista ne treba dodatno. I ne mislite sta vam mogu doneti ovi dani, nego zelite samo da to vreme  sto pre prodje. Cak i da znate da ce se desavati neke bolje stvari, vi samo zelite da prespavate ove dane i zaboravite na sve.

 

LAV

Nije vam uteha bila ni ono juce, a verujete da nece biti ni ovi dani sutra. Neplanski ste upali u zamku ljubavi i vreme je da se iz nje izvucete.Snadjite se kako znate i pokazite da cete pronaci snage da resite neke emotivne dileme.Necete dozvoliti da vas neplanski susret sa bivsom opet vrati na stari kolosek.

 

DEVICA

Imate vec u glavi neke nove planove i gledacete da ih realizujete. Sto se vas tice, vec ste imali zelju i da ih ranije sprovedete u delo. Ono sto vas je omelo u tome je bio vas partner koji se bunio i nije se slagao sa onim sto ste hteli.Sta mislite sta ce se sada desavati?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2