Sreda,cetvrtak i petak: Dovoljno vremena da se ovaj znak nadje na putu od tuge do srece!

Sreda,cetvrtak i petak: Dovoljno vremena da se ovaj znak nadje na putu od tuge do srece!

2023-07-18 0 By Admin

VAGA

Imate naredna sedamdeset i dva sata da sredite neke stvari u svome zivotu. Svi misle da je to kratko vreme za velike promene. Za vas ce biti dovoljno da predjete put od tuge do srece.Vreme je da se vrati vasa sigurnost i da  se okrenete nekim odlukama konacno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sami sebe dovodite u situaciju   koja je uvek tako losa da je daleko od zeljene.Moracete da sasmi sebi trazite prilike koje ce vas vise radovati, i vase raspolozenje drzati  na nivou. Vase situacije ce biti komplikovane, pa gledajte da ne cinite  da  one budu jos komplikovanije.

 

STRELAC

Vasa emocija vas  vuce ka jednoj ribi i moracete je i pokazati. Odavno je gajite i vreme je je da tacno znate da nije zanos u pitanju, vec iskreno osecanje ljubavi. Zato slobodno recite da je volite i nemojte gusiti osecanja. Dok vam je neko nije oteo ispred nosa.

 

JARAC

Budite odlucni u nekim potezima koje morate naciniti.Hteli ili ne, povucite  ih i tako se usmerite u jednom pravcu.  Nek sreca ozari vase lice i budite spremni da se radujete sto ste konacno resili nesto u svome zivotu. Ljubav vam se blizi, pa gledajte kako da budete srecni kada vam je jednom krenulo.

 

VODOLIJA

Stalno ste pod promenom raspolozenja i daleko od srece. Sami sebi cinite da se tako osecate, a sve bi moglo drugacije. Vratite  u secanje  neka prosla i srecnija vremena i probajte da ozivite nesto za sta vam se pruza sansa. Mozda je put do bivse blizi, pa je put od tuge do srece, jos blizi.

 

RIBE

Ne smete da se usmerite ka jednom strelcu, ali ce on ka vama. Bas kao i vi njega, on vas voli potajno i dugo. Vreme je da vam pridje i da vise ne gusi svoja osecanja. Verujte da to i hoce uciniti, jer oseca oko vas ceo skup obozavalaca. Vec se plasi da vas ko ne preotme njemu ispred nosa.

 

 

Stranice: 1 2