Sreda,cetvrtak i petak: Dovoljno vremena da se ovaj znak nadje na putu od tuge do srece!

Sreda,cetvrtak i petak: Dovoljno vremena da se ovaj znak nadje na putu od tuge do srece!

2023-07-18 0 By Admin

Od tuge do srece, bice sasvim dovoljno vremena sata da se nadju na tom putu ovi znaci za samo sedamdeset dva sata…

OVAN

Od vas se ocekuje da budete onaj koji ce tolerisati sve. Vreme je da se okrenete partneru i da mu kazete da i on mora znati sta je tolerancija.Ne mozete samovi da nosite teret vase ljubavi sami. Vreme je da se zamene uloge.Ako je put od tuge do srece  kratak, moze biti i obrnuto.

 

BIK

Dajete sve od sebe, ali to je premalo.Vi mislite da cinite sve sto je do vas, ali to nije nista. Ako zelite da se desavaju bolje stvari, morate se i vi truditi vise. Odredite neke svoje prioritete da se zna za cime idete. Ovako samo stojite i bauljate u mestu.

 

BLIZANCI

Imali ste srece sto ste u blizini jednoga raka koji vas voli. Zvezde su na njegovoj strani i vi ste imali srece sto je tako. Uzivate neke lepe povlastice zahvaljujuci njemu, pa ce vam biti lepo kao da ste i sami pod uticajem  srecnih zvezda. Od tuge do srece ste zajedno presli ceo put i vreme je za dane srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mnogo ste mastali i sanjarili da i vi budete srecni  i upravo cete konacno biti sa jednim blizancem.Put od tuge do srece, za vas je bio trnovit, ali ste se podrzavali i postovali.Zato ste uspeli da savladate i one prepreke koje ste i sami mislili da necete.Od ovih dana ste miljenik srece i vreme je da slavite ljubav.

 

LAV

Zelite da se radujete ali vas nece radost, bar ne sa onim sa kime zelite.Odavno mislite da cete i vi na put srece, ali sa onom sa kojom sanjate da idete skupa. Dok se nadate da ce oziveti vasa proslost i da ce se vratiti  bivsa, neko zeli da ga primetite.Osvrnite se oko sebe.

 

DEVICA

Ne smete se radovati unapred, a da ne vidite stvarni razlog radovanja. Mozda cete ga uvideti pre ili kasnije, pa sami se  okrenite napred.Radujte se osobi za koju ste mislili da je odavno deo vase proslosti.Bas one proslosti koju ste hteli da ponovo ozivite i da je vratite na pocetak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2