Cetvrtak, petak i subota:Kraj radne nedelje svima, samo ovom zodijaku pocetak srece!

Cetvrtak, petak i subota:Kraj radne nedelje svima, samo ovom zodijaku pocetak srece!

2023-07-19 0 By Admin

Naredna tri dana  svakako obiljezavaju svima kraj radne nedelje, samo ovo zodijaku pocetak nove srece!

OVAN

Pred vama je da se odmarate i da odahnete, pa se radujte sto je kraj radne nedelje.Imali ste nekih manje vise teskih situacija, ali ste ih sve resili na vreme.I sto bi se reklo, resili ste ih na svoj nacin najbolje sto ste znali.Mozda bas sada  mozete da odahnete i da mislite na odmor bez ikakvog opterecenja i pritiska.

 

BIK

Kao da vam je sve onako kako i zelite, ponasate se opusteno.Nije vam sve tako ravno kako se ponasate.Od vas se ceka da budete spremni da se malo ukljucite u sopstveni zivot i desavanja oko sebe.Morali biste da se odlucite na jedan novi zivotni korak i jedan novi pocetak.

 

BLIZANCI

Ne smete se tako lako predati, a vec se ponasate kao da cete se predati.Od vas se ocekuje  da budete mnogo jaci i da ne pokleknete sada na pola cilja.Vreme je da se oslobodite i pokazete sta zelite, i koji su vasi ciljevi za naredne dane.Gledajte da u njih uvrstite i jednu osobu.

 

RAK

Ako mozete da se snadjete ovih dana i razgranicite moguce od nemoguceg, bice dobro. Odavno  vec pokusavate da jednoj osobi tacno pokazete granicu, ali ne uspevate. Mozda vam bas sada sledi jedan novi pocetak vase srece koja ce konacno zablistati i u vasem zivotu.

 

LAV

Naredna tri dana ce vam doneti kraj radne nedelje i jedva ste ih i cekali.Neko ste ko je vec smislio plan sta ce dalje, pa sledite ga.Ako vam bude islo sve po planu, lako biste otpoceli nesto novo. Mozda pocetak nove emotivne veze bude doprineo tome da zaboravite na proslost.

 

DEVICA

Srce vas vuce na jednu, a vas razum ce vas vuci na drugu stranu. Tako je bar ovih dana i vreme je da se usmerite i opredelite na koju cete stranu poci. Ako ste do sada uvek bili neko ko slusa razum, mozda je sada vreme da poslusate svoje srce.Moze vas odvesti na pocetak nove srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2