Vlada Venera, magicna boginja ljubavi – period do 10.avgusta ce ovim znacima biti vreme najvece srece!

Vlada Venera, magicna boginja ljubavi – period do 10.avgusta ce ovim znacima biti vreme najvece srece!

2023-07-19 0 By Admin

Imajte na umu da postoji neko ko  je u vasoj blizini a kome je sada do vas iskreno stalo. Samo od vas zavisi hoce li se medju vama desiti nesto  vise,ali nema sumnje da  bi ste kraj te osobe mogli da pronadjete svoju srecu. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da ne odustajete od emocija i da vam ponos ne sme biti na prvom mestu.

Jarcevi koji su sada u vezi ce mozda u danima koji su pred nama shvatiti da postoji jedan rak  koji  pokusava da osvoji njihovo srce. Naravno da samo vi znate da li treba da mu date sansu, da li imate  neke emocije… Ali, svakako,  samo budite fer prema osobi sa kojom ste sada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

  RIBE

Ovo ce biti dani kada ce ribe koje su sada u vezi biti zaprosene. To je ono sto moramo da kazemo. Ako  gajite emocije prema nekome, onda morate da imate na umu da vas  ta osoba voli jednako jako kao i vi nju. Njoj je toliko stalo da je odlucila da sa vama provede ostatak svog  zivota, ali sve ostalo je sada na vama. Ono sto moramo reci jeste da je sigurno da ce ta osoba da vas zaprosi. Ako je volite iskreno kao i ona vas, onda nema sumnje da vam sledi vreme najvece srece.

 

Stranice: 1 2