23.07.2023: Vreme preokreta, dan vaznih i sudbonosnih odluka za ove znakove!

23.07.2023: Vreme preokreta, dan vaznih i sudbonosnih odluka za ove znakove!

2023-07-22 0 By Admin

Dan dvadeset treci, u dvadeset i trecoj godini, bice dan od zivotne vaznosti i dan sudbonosnih odluka za ove znakove zodijaka!

OVAN

Dan pred vama je dan koji ce vas naterati da menjate uloge.Ne znaci da cete raditi manje ili da necete imati uspeha kao do sada. Ali ovaj dvadeset i treci u istoj godini, dvadeset i trecoj, dovesce vas pred svrsen cin. Neko ce vas  zeleti da pomeri sa mesta koje zauzimate, a ono je dosta znacajno. Imate lukavog kolegu, cuvajte se i pazite sta smera!Mada nikada niste bili lukavi, moracete sada biti,kako biste ga razotkrili.

 

BIK

Da je neki drugi dan rado biste  svima rekli da vas se ne tice. Ipak vrlo je znacajno ono sto sledi, jer cete morati da pokazete svoj stav.Ako ste do sada bezali od odgovornosti, sada vise necete moci. Morate izbrojati svoje godine u skladu sa onim koje ste propustili. Necete moci da nadoknadite vreme, ali  se drzite sudbonosnih odluka.Vreme je za novi pocetak.

 

BLIZANCI

Vreme je da se vise ne tvrdoglavite i da budete mnogo tolerantniji.  Ne smete iz hira da cinite neke stvari, vec morate misliti na sebe.Vreme je sudbonosnih odluka za vas, i vi ucinite nesto da bude u korist vama. Do sada ste isli na stetu sebi, glavom zid niste mogli razbiti. Vreme je da prihvatite neke cinjenice ma kako lose po vas.

 

RAK

Sve do sada ste isli da ugodite drugima, nikada sebi.Vreme je da se zamene uloge i da pocnete sebi ciniti situacije lepim, a ne drugima.Do sada kao da niste ziveli za sebe, pa niste ni imali svoje ja. Ovaj dvadeset treci u istoj dvadeset i trecoj  godini, upozorava vas na sansu  da donesete sebi dobro. Vreme je da odlucujete za sebe, a ne da ispunjavate odluke koje za vas donose drugi.

 

LAV

Vise nego ikada cete osetiti da se zvezde poigravaju sa vama, i to bas ovog dvadeset treceg dana, u istoj godini.Kao da su se urotile da vas ubede da ste sudjeni onoj sa kojom vise niste skupa.Da li je to najava pomirenja sa vasom bivsom, niste sigurni.Verovali ili ne, u vasem slucaju su cuda moguca, pa i vase pomirenje.

 

DEVICA

Ako ste do sada imali ponos i bili vicni da budete iznad drugih, moracete se spustiti na zemlju. Zaljubicete se, pa cete u u ime ljubavi zeleti da se menjate.Vasa ce ljubav  na nadjaca bas sve  sto ste do sada pokazivali kao svoj stav. Za vas ce biti vaznije da sacuvate ljubav svog zivota, nego da  se drzite ponosa.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2