Tokom naredna 72.sata:Najlepse vesti za tri posebna znaka!

Tokom naredna 72.sata:Najlepse vesti za tri posebna znaka!

2023-07-22 0 By Admin

Vreme je da se tokom naredna 72.sata dese lepe stvari, sto i hoce – slede najlepse vesti za ova tri posebna znaka!

OVAN

Vreme tokom naredna sedamdeset dva sata donose nesto najbolje. Mozda je vreme da razmislite sta bi za vas bilo najbolje. Verovatno nesto cemu se nadate, a to bi bile najlepse vesti. Sta mislite za koju osobu ce biti vezane vesti koje cete cuti, i da li ce za vas biti najlepse vesti?

BIK

Vec ocekujete poziv od jedne znacajne osobe, ali nikako da stigne.Vesti kojima se nadate, za vas su u momentu bile ohrabrujuce, ali sada vise ne. U nesto ste jako verovali i sada je vreme da se i uverite sta ce iz toga proizaci. Da li ce biti kako ste se nadali ili cete biti razuvereni?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa ocekivanja su velika za ove dane i vreme je da budete spremni na sve.Da li ce sve biti onako kako ocekujete, znajuci unapred da  niste sto postotno sigurni? Zato je bolje da ovih dana budete spremni na sve, a da se dese najlepse vesti. Bolje nego da ocekujete sve najlepse, a situacija bude mnogo gora.

 

RAK

Vreme je da budete spremni da podrzite svoje zelje. Moracete da malo iskljucite svoj razum koji opominje i da makar na tri dana krenete stazom srca. Vi ste neko vrlo poseban i zato zasluzujete da budete voljeni i da vam osecanja budu uzvracena.Nakon sve tuge  koju ste imali, vraca vam se stara ljubav i to ce biti najlepse vesti.

 

LAV

Naredna tri dana ce vam uciniti nemir u srcu, koji ce zameniti osecaj zbunjenosti.Neko vas posmatra jer mu se dopadate, a vi nikako da shvatite da vas voli. Tajne ljubavi su uvek jace od onih drugih, pa se smatrajte srecnim sto vas neko  voli.Nek to za vas budu najlepse vesti koje ste mogli cuti, ali i vi pokazite da niste ravnodusni.

 

DEVICA

Vasa ljubav vas  vodi u boljem pravcu i vreme je da joj se posvetite.Neka vase srce pocne  kucati za jednu vagu kojoj dugujete mnogo toga. Niste spremni da se  odmah obratite toj osobi, ali nemojte dugo da cekate. Malo je drzite u neizvesnosti neka se  pita volite li je ili ne.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2