Cigansko tarot prorocanstvo za naredne dane!Nekome lepe vesti,nekome upozorenje!

Cigansko tarot prorocanstvo za naredne dane!Nekome lepe vesti,nekome upozorenje!

2023-07-22 0 By Admin

 VAGA

Moramo biti iskreni prema vama. Volite nekoga i taj neko voli vas. Ali, postoji mnogo ljudi koji pokusavaju da izvrse veliki uticaj na vas, i vi im to dopustate. Nikako da svoj zivot usmerite u smeru srece i da vas ne dotice sta ko misli i prica. Jednom bi ste mogli da se kajete sto niste cuvali sto ste imali.

 

 SKORPIJA

Vasa voljena osoba ima zaista velike planove sa vama. Samo od vas zavisi hoce li se ti planovi ostvariti ali ono sto moramo reci jeste da nema sumnje da je ona prema vama iskrena.

Slede dani kada ce sve biti bas onako kako hocete, ali je vazno da shvatite sta je ono sto vi licno hocete kada je ona u pitanju.

 

 STRELAC

Moramo reci da je nekome stalo do vas i da je neko spreman  na sve ne bi li vas pored sebe imao. Vi ste neko ko zna sta hoce i neko ko ume da istraje u svojim zeljama, planovima i namerama. Vrlo je moguce da ce vasi snovi da se ostvare, a nema sumnje da je jednom raku iskreno stalo do vas pa u skladu sa tim, necete zazaliti ako mu date priliku.

 

 JARAC

Cigansko tarot prorocanstvo za dane koji su pred nama je za vas jako povoljno. Ono otkriva da je vise nego moguce da ce doci do toga da se vase zelje ostvare, posebno kada je ljubav u pitanju. Nemojte kriti svoje emocije, i nemojte dozvoliti da vas neko pokoleba.  Zivot je previse kratak da bi smo cekali i marili mnogo za tudja misljenja.

 

 VODOLIJA

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da dolaze dani kada ce sve doci na svoje. To je od velike vaznosti. Cuvajte ono sto  imate i naucite da se radujete tome. Moguce je da sada imate neke velike ciljeve, a niste ni svesni toga da ste vi zapravo vec srecni.  Jedan rak je spreman na mnogo toga ne bi li vam na delu dokazao svoje emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Naredni dani ce biti jako lepi i zanimljivi. Vi ste neko ko zna sta hoce i ko ce umeti i znati da se izbori za svoje zelje.  Ako postoji neko prema kome gajite emocije, sada je pravo vreme da mu to i kazete.  Cini se da je ovo idealno vreme za ljubav, vreme kada ce cuda biti moguca i kada ce uslediti ostvarenje vasih zelja.

Stranice: 1 2