Lav i Devica:Period do kraja sedmice ce biti buran-sve je moguce!

Lav i Devica:Period do kraja sedmice ce biti buran-sve je moguce!

2023-07-24 0 By Admin

Ako ste rodjeni u znaku lava i device, vreme je da saznate sta vas ceka do kraja sedmice.

 

 LAV

Vi ste znak koji ce do kraja sedmice doziveti jako velike promene. Ono sto treba da znate jeste da nema nimalo sumnje da jedna osoba iz vase proslosti prema vama gaji emocije. Ona je, istina, pokusala na svaki moguci nacin  da vas zaboravi. Dala je sve od sebe, ali joj prosto nije uspelo, jer ste jedino vi njena sreca, jedino je sa vama ona prava…  Moramo da kazemo da vec sada treba da razmislite o svemu. U redu je ako vam nije stalo, ali ako osecate isto prema toj osobi, onda treba da znate da treba da zaboravite na ponos i na inat.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oboje morate da shvatite gde ste gresili, i da se oboje trudite kako bi vam ovog puta uspelo.

Ono sto treba da kazemo jeste da ce do kraja sedmice doci do promena i na polju emocija ako ste sada u vezi. Sto znaci, vrlo je moguce da ce cak doci do svadja, pa mozda cak i do raskida. Ono sto je dobro, ono sto je pravo, to ce opstati. Ako nije, jednostavno je, imajte na umu da je mozda doslo vreme da se razidjete, da svako od vas krene dalje, jer cete samo u tom slucaju moci da kazete da ste oboje pronasli svoju srodnu dusu.

Takodje, period do kraja ove sedmice ce biti jako uspesan i kada pricamo o karijeri. Mozda cete  doci do svog cilja, i promeniti radno mesto. Treba pomenuti da ce mnogi lavovi dobiti i neocekivani novac, i jasno je da cete moci da kazete da ste relativno zadovoljni sa nacinom na koji je karma resila da vas ovog puta nagradi!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2