Tokom 72.sata slede nemoguca cuda,nove ljubavi i emotivni haos ovim znacima!

Tokom 72.sata slede nemoguca cuda,nove ljubavi i emotivni haos ovim znacima!

2023-07-28 0 By Admin

Tokom naredna sedamdeset i dva sata  slede razlicita raspolozenja, nove ljubavi i emotivni haos ovim znacima…

OVAN

Tokom narednih sati slede vam cuda koja smatrate da su nemoguca. Vreme je da se menjaju vasa ubedjenja i da startujete kao nikada. Vas posao ce vam biti smernica i na drugim zivotnim poljima, jer kako sledi poslovni boljitak, tako i nove ljubavi.A svi znamo da nove ljubavi  u nasim srcima izazivaju emotivni haos.

 

BIK

Nesto veliko i znacajno se desava u vasem zivotu i vreme je da sada ucinite odlucujuci korak.Vise nemojte da sebi dozvolite da ste u poziciji da vam je svejedno za sve.Morate uciniti nesto od svoga zivota, a slede i nemoguca cuda. Ucinite da nemoguce postane moguce.Za srecu se morate boriti,ona nece samada stigne.

 

BLIZANCI

Nije vreme za nove ljubavi, pa cak i ne mora da bude. Za vas nove ljubavi i ne moraju da se desavaju da biste imali   emotiovni haos.Neka vrsta emotivnog ludila je vec nastala i vreme je da ga resavate.Onaj ko vam se svidja samo posmatra  sa strane kako ste se zapetljali u sopstvena osecanja.I jedva ceka da vam procita izraz iznenadjenja na licu kada vam pridje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vreme je da budete u centru paznje pa ovih cete dana biti pocastvovani. Odavno ste se dokazivali a sada ste konacno  i docekali neka od priznanja. Najvaznije od svega  bice to sto ce nove ljubavi u vasem zivotu da vas posmatraju sa divljenjem koje i zasluzujete. A svako je u takvim situacijama ponosan, pa ni vama nece biti drugacije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2