Petak,subota,nedelja:Stize vazna poruka,a za ove znakove nosi tugu i razocarenje!

Petak,subota,nedelja:Stize vazna poruka,a za ove znakove nosi tugu i razocarenje!

2023-07-27 0 By Admin

Dani koji obuhvataju naredna sedamdeset dva sata donece vazne poruke nekim znacima,ali ovim  ce biti samo poruka tuge i razocarenje!

OVAN

Poruka je uvek dobro dosla ali da znate samo, da ne nosi uvek samo izraze srece. Cesto moze da bude mnogo drugacije od toga, pa cak i suprotno tome. Na vasu srecu za sada vam nece biti nesto tome slicno. Vezano za vas posao, samo cekate da vam se nesto potvrdi, kako biste znali sta dalje.

 

BIK

Moracete da se mirite sa nekim cinjenicama koje stalno izbegavate da sagledate. Da se zna samo da morate jednom sagledati istinu i da ne mozete pred njom stalno zatvarati oci. Srce vam stalno bezi pred naletom istine koja vas u momentu baca na dno. Poput cinjenica, stize vam poruka koja nosi tugu i razocarenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ovih cete dana biti tako zbunjeni i rastrojeni da cete se stalno nervirati. Neka desavanja  ce biti tako turbulentna da necete znati gde se nalazite.Pokazite da cete uspeti da se snadjete u svemu tome, mada vam nece biti lako. Mada vas razocarenje sustize, pokazite da cete biti spremni za bilo kakvu poruku.

 

RAK

U danima punim nade, tek cete se uveriti koliko ste jaki.Neka turbulentna desavanja ce se desavati tako da necete ni biti svesni sta vas ceka i sta vas trenutno snalazi. Dok se nadate da stigne poruka koja resava sve, shvaticete da vam slede tuga i razocarenje. U to ce vas uveriti jedna osoba koja nece biti dobronamerna prema vama.

 

LAV

Vreme je da se radujete i da budete jako radosni, zbog desavanja koja slede.Poruka srece vas ceka od jedne osobe koja vas odavno posmatra. Odavno ste zaljubljeni u nju, a tek sada cete se uveriti da ni ona nije  ravnodusna prema vama. Poruka  koju cete cuti bice poruka srece jer otvara vase srce.

 

DEVICA

Nije vam potrebno da se nervirate ovih dana.Vreme svakako tece i svoje obaveze morate privesti kraju. Vreme je da budete spremni da se okrecete napred. Zato ako ste u planu da malo i odmarate kasnije, sada morate pozuriti sa obavezama. Vreme je da ih privedete kraju, i na odmor podjete neoptereceni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2