Ovan i bik-horoskop do kraja godine:Saznajte ko ce imati vise srece!

Ovan i bik-horoskop do kraja godine:Saznajte ko ce imati vise srece!

2023-07-29 0 By Admin

Dragi nasi, ako ste rodjeni u znaku ovna ili bika, ovo je prilika da saznate sta vam donosi ostatak ove godine…

 

 OVAN

 

  POSAO:

Do kraja godine cete  imati potrebu da napredujete na svim poljima,  pa samim tim i na polju posla.  Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da vam sledi period kada cete moci da kazete da ste dobili priliku da napredujete na svim poljima.

Istina je da cete naporno raditi u mesecima koji su pred nama, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da cete imati i koristi od toga. Moguca je promena radnog mesta,velika odgovornost vas ceka ali isto tako i veliki napredak.  Novca vam nece faliti,  ali vremena za vas licni zivot verovatno hoce.

 

 LJUBAV

 

 AKO STE SLOBODNI:

Moramo da kazemo da cete  do kraja godine doziveti mnogo promena ali da je vrlo vazno da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite.  Svakako da postoji neko ko vas voli,i ko krije svoje emocije, ali imajte na umu da je vrlo moguce da je upravo ta osoba vasa srodna dusa.  Ako odlucite da joj date sansu, vi  bi ste relativno brzo mogli da se uverite u to da je vasa prava ljubav vec neko  vreme u vasoj blizini,ali da je niste prosto primetili…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE U VEZI:

Moze se reci da ce vama ostatak ove godine na neki nacin biti presudan za ljubav. No, zapravo je vrloprosto.  Veze koje su prave, ili bolje da kazemo, ljubavi koje su prave i iskrene ce opstati i mozda do kraja godine biti krunisane brakom.  Ako to ipak nije slucaj,  onda prosto imajte na umu da je raskid  izvestan,  i da je to dobro za vas.  Nekad moramo da dozvolimo da od nas odu oni koje volimo, jer oni ne vole dovoljno nas.

 

ZDRAVLJE:

Vazno je da se pazite. Da brinete o sebi,  da cuvate svoje zdravlje. Ovo se pre svega odnosi na to da morate da smanjite svoj stres.  To je vrlo vazno da naglasimo, jer bi upravo on mogao da vam donese velike probleme.Pazite na krvni pritisak,  nemojte preterivati sa unosom  hrane. I ako dodje do potrebe za dijetom, onda pocnite sa njom sto je pre moguce.

 

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2