Sreca u ljubavi:Detaljne astro prognoze za svaki znak do kraja 2023.godine!

Sreca u ljubavi:Detaljne astro prognoze za svaki znak do kraja 2023.godine!

2023-07-29 0 By Admin

  Zivot je borba, i zivot je cudo. I dok je sreca za neke od nas na korak, neki ce morati da cekaju jos dugo pre nego im se ona desi…

 

OVAN

Sreca vam bas i nije tako blizu. Generalno receno, vi cete biti vise nego uspesni do kraja godine na polju posla. Ako ce neko moci da kaze da mu je krenulo na polju finansija, onda ste to vi. Sada je zapravo sjajan period da vam krene i da pocnete novi posao… No, na polju emocija nista nece ici lako. Nemojte ocekivati mnogo, mozete se mnogo razocarati…

Vazno je da se ponasate u skladu sa situacijom. Zaista vam slede meseci kada moze mnogo toga da se promeni, i bitno je da imate na umu da se neke zelje ostvare tek kada prestanu da nam budu znacajne za srecu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce period do kraja godine biti jako zanimljiv kada ste vi u pitanju. Slobodni bikovi bi zaista mogli da pronadju svoju srodnu dusu. Najvece sanse da se to dese su tokom meseca septembra.Kada je rec o pripadnicima vaseg znaka koji su sada u vezi, imajte na umu da ce pobediti i opstati smao ljubavi koje su prave. Budite spremni na sve.

Moramo da kazemo da ce ova godina biti jedna od onih koje se pamte tokom celog zivota.

 

BLIZANCI

Sreca ce vas pratiti kada je o ljubavi rec. Do kraja ove godine itekako moze sve da dodje na svoje, i to je ono sto je vrlo vazno da kazemo. No, imajte na umu da je bitno da prestanete da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Moguce je da ce doci do toga da neko iz vase blizine odluci da vam prizna koliko mu je zapravo do vas stalo. Znajte da je bolje da kazete surovu istinu nego da toj osobi date laznu nadu… Ako ste sigurni da tu osobu nikada necete posmatrati na taj, emotivni nacin, onda joj to i recite. Otvoreno, jasno i glasno.

 

RAK

Vi ste  znak koji ce u mesecima koji su pred nama moci da kaze da mu se sve promenilo na polju emocija. Velike su sanse da ce neko iz vase proslosti pozeleti da se vrati u vas zivot. Da li ce do toga doci, to je samo na vama, ali imajte na umu jednu vaznu cinjenicu…

Ako volite onoliko jako koliko ste i voljeni, onda ce se isplatiti da predjete preko ponosa i pokusate jos jednom. Rakovi koji vec kraj sebe imaju nekoga ce na poseban nacin shvatiti da je ta osoba bez imalo sumnje vasa srodna dusa. Da joj je iskreno stalo i da to treba da cuvate.

 

LAV

Vi ste znak ciji ce ljubavni zivot svakako da dozivi najvece promene. To znaci da ce sreca biti tu, na korak od vas, ali da je zaista ovog puta sve na vama. Vi morate da imate na umu da je bitno da se vi menjate. Da se zapitate gde to gresite pa imate tako malo srece kada je o emocijama rec. Razmislite o tome, i bice vam jasno da je mnogo toga na vama. Ako ste sada u vezi, bitno je da budete iskreni i prema sebi i prema voljenoj osobi. U redu je ako vam do nje nije stalo, ali nije u redu da ostajete tamo gde vam nije lepo.

Neki lavovi moraju da kazu izvini nekome koga su povredili. Ovo zaista nije vreme za ponos.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3