Vladaju lavovi,kraljice i kraljevi,i ovim znacima donose ljubav i velike pare…

Vladaju lavovi,kraljice i kraljevi,i ovim znacima donose ljubav i velike pare…

2023-07-29 0 By Admin

 Poceo je da vlada mocni lav. Kao sto i ide uz njega, dolaze nekome kraljevski trenuci!

 

  DEVICA

Dok vladaju lavovi, vi mozete da kazete da je sve doslo na svoje i da ste konacno srecni.  Dugo vam je trebalo da se izborite za svoje snove ali morate da imate na umu da je sada vreme da se prepustite i uzivate u svemu onom sto imate. Vama ce uskoro uslediti jedan  vrlo lep susret koji ce u vasoj dusi da probudi neke divne i do sada nepoznate emocije.

Moguce je da cak i ne verujete u ljubav na prvi  pogled ali ono sto moramo reci jeste da vasa dusa koja je velika i iskrena, zasluzuje pravu i  iskrenu emociju. Osoba koju cete upoznati ce vrlo verovatno biti mladja ili starija od vas, ali to ni u kom slucaju ne sme da vam bude prepreka. Samo nemojte da dozvolite da vam bilo ko kroji zivot i da  marite za godine jer tamo gde je ljubav obostrana, sreca je zagarantovana ako se oboje iskreno trude. Nema sumnje da je sada upravo tako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 OVAN

Ovo ce biti period kada ce doci do toga da se ostvare vase zelje i kada ce biti konacno onako kako vase isrkeno srce zeli. Vladaju lavovi,a vama donose ostvarenje ljubavnih snova i cinjenicu da nema sumnje da je jednom raku iskreno stalo do vas i da je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze. Moramo da naglasimo da je cinjenica da je on osoba koja moze da vas  osvoji ali i da vas usreci na jedan poseban nacin. Dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Kada sve moze da dodje na svoje mnogo brze nego sto mozete i da zamislite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2