Mlad mesec u znaku Lava 28.jula!   Ova dva znaka ce imati ludu srecu!

Mlad mesec u znaku Lava 28.jula! Ova dva znaka ce imati ludu srecu!

2022-07-23 0 By Admin

Jos jedan  mlad mesec je pred nama. Noc, 28.jula, moze biti presudna u necijem zivotu.

 

 LAV

Naravno da ce mlad mesec imati uticaja na vas buduci da je u vasem znaku. Ovo je vreme vase vladavine, vasih rodjendana, i mozemo reci da je moguce da mnoge vase zelje budu i ostvarene. Tokom narednih nekoliko dana treba da se fokusirate na svoju emociju i da se bortie za osobu do koje vam je stalo, jer je to ono sto je najvaznije od svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je cinjenica da vam je  jedan rak bitan, ali da treba  da u svakom slucaju slusate svoje srce.  I da morate da imate na umu da  je on iskren, i da tudja misljenja zaista treba da ostanu samo tudja misljenja. Vrlo je vazno da kazemo da dolaze dani kada ce cuda biti moguca i kada ce mnogo toga doci na svoje u vasem zivotu.

Ako postoji neko do koga vam je stalo, znajte da su naredni dani prava prilika da se za tu osobu borite ali i da joj kazete sve sto mislite i osecate. Mozda vam sada deluje da ona ne oseca isto, ali ona je samo neko ko je previse patio… I sada ima strah od toga da joj neko ponovo ne slomi srce. Noc  kada nastupa mlad mesec ce mnogim lavovima da ostvari zelje i da im otvori neku novu dimenziju zivota.  Moramo da dodamo da ce neki lavovi koji su u vezi imati priliku da pocnu ispocetka sa voljenom osobom, u smislu da ce se resiti sve dileme i nedoumice i da ce sve poceti da ide svojim tokom. Sreca vas nece zaobici.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2