Od srece do tuge,od raskida do pomirenja!Evo kome slede bitna astro desavanja!

Od srece do tuge,od raskida do pomirenja!Evo kome slede bitna astro desavanja!

2023-08-06 0 By Admin

VODOLIJA

Ako ste nesto sakrili od voljene osobe, imajte na umu da nema sumnje da ce ta istina isplivati na povrsinu. U skladu sa tim, treba da imate na umu da je sada pravo vreme da kazete kako stoje stvari. Nemojte nista kriti. Nemojte cutati. Ako i postoji nesto sto ste sakrili znajte da morate da budete dovoljno hrabri i da to sami iznesete na videlo. U tome nema nista lose. Jednostavno receno,  bolje je da sami snosite posledice svojih losih odluka. Nije nista izgubljeno,i to je najvaznije, i znajte da sve moze da se sredi.

Ako ste slobodni imajte na umu da dolaze dani kada ce sve biti moguce u vasem  zivotu pa i kada ce doci do jednog  lepog poznanstva. To nece biti ljubav na prvi pogled ali svakako da hoce jedna od onih  koje ce poceti iz prijateljstva.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Takodje, vodolije koje su sada  u vezi mogu da ocekuju vrlo vazan razgovor sa partnerom. Ono sto je najveca istina,  vas partner   hoce sa vama mnogo vise nego sto trenutno ima. Iskreno vas voli i u to nema nimalo sumnje. Ukratko receno, razmislite o tome da li zelite pocetak zajednickogh  zivota. Da li je to ono sto vase nezno srce zeli? Jer, vrlo uskoro ce partner da vam postavi najvaznije zivotno pitanje. Nema nimalo sumnje da vas voli iznad svega i da iskreno zeli sa vama da provede ostatak svog  zivota. Sve ostalo je na vama.

Stranice: 1 2