Subota,nedelja i ponedeljak: Za ove znakove vreme ce stati-nekima sledi fatalni susret!

Subota,nedelja i ponedeljak: Za ove znakove vreme ce stati-nekima sledi fatalni susret!

2023-08-11 0 By Admin

Fatalan susret koji sledi ovim ce znacima  uciniti da ce vreme stati!

OVAN

Susret u najavi.  Vreme je za malo odmora, pa opet za rad i radnu akciju.Gledajte da se odmorite i napunite baterije kako biste novu radnu nedelju docekali spremni. Spremni cete biti i za drustvo, gde cete, na vasu radost, moci da se lepo zabavite i odmorite.Posebno lepo ce vam biti u drustvu jednoga bika.

BIK

Niste za neko veliko drustvo trenutno i vise volite da ste sami. Vreme provodite razgovarajuci telefonom, ali se necete moci odupreti upornim pozivima prijatelja. Vase ponasanje i vasa slatkorecivost ce biti to sto ce vas privuci jednom biku.On ce vas zaista ispuniti osecanjem kakvo odavno niste imali prema bilo kome.

 

BLIZANCI

Taman da se malo odmorite i da predahnete ovih dana.Prethodnih ste jurili  na sve strane i niste sigurni da vise imate snage za isti ritam.Mada se nista znacajno nece desavati, ipak cete morati da se  pripremate za ono sto vam je preostalo nedovrseno. Pred vama dani da promislite kako da resite nesto vrlo vazno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vasa sreca nikako da dodje do izrazaja, a imali ste svoje  lepe trenutke.Cini vam se da su bili u daljoj, cak i dalekoj proslosti. Vreme je da sebi postavite neki cilj, kako biste obezbedili prilku za srecu. Samo  morate biti oprezni i ne ozivljavati proslost. Vreme je za nove dane koji nose nove sanse i novu srecu sa njima.

 

LAV

Vec ste na putu novih nada, pa zato nemojte ni slucajno da ozivljavate stare.Neke, izgubljene u vremenu, jos uvek cekaju da ih zaboravite i da ih potisnete duboko u proslost.Dani pred vama obecavaju mnogo, ali da bi se ocekivanja ispunila, morate se  potruditi licno.Okrenite se napred i gledajte u buducnost, bez osvrtanja nazad u proslost.

 

DEVICA

Sledi vam nesto cemu se niste nadali da moze da se desi bas vama.Jedan fatalan susret ce promeniti ceo vas zivot.Pogled koji cete ukrstiti sa parom lepih ociju, prosirice sve vase vidike i zaustaviti vreme. Za vas ce vreme stati, bas kao da ste cekali ceo zivot, osobu koju cete sresti. Susret obecava novu ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2