Naredna tri dana bice turbulentna: Jednim znacima bure i oluje,nekima novcani dobitak!

Naredna tri dana bice turbulentna: Jednim znacima bure i oluje,nekima novcani dobitak!

2023-08-12 0 By Admin

Turbulentna desavanja slede jer ce biti radosti i bola, bure i oluje, ali i nekim zodijacima  novcani dobitak…

OVAN

Vec ste na putu da resite neke nedovrsene razgovore.  Bure su sastavni deo vaseg zivota. Ako ste ih sve do sada odlagali, vise nemojte. Verujte da vas cekaju turbulentna tri dana. Bolje je da sto pre resite ono sto vec morate resiti. I  vama je u interesu da imate sto manje neprijatnosti, pa gledajte da one ne budu vece.Odlaganje ce ih uciniti vecim.

 

BIK

Svakako da slede bure i oluje i da ste vec i navikli na njih. Ne mora  da uvek bude tako, nego biste mogli da nastojite da ih se klonite.Ucinite nesto da ih izbegavate, i uhvatite neki odredjen pravac. Sada je pravo vreme da se trgnete iz kolotecine i da se vratite na uobicajeni kolosek.

 

BLIZANCI

Svaka vas situacija u okolini podseti na neke koje vas vec cekaju. Mozda  se ne trebate poistovecivati sa ljudima iz svoje okoline. Tako sebe opterecujete unapred i stvarate sebi pritisak,  misleci unapred. Neizvesni su vam i ova tri dana, pa ne mozete znati sta vas ceka. Da vam bude bolje danas, ne strepite sta ce biti sutra.

 

RAK

Turbulentna desavanja su stalno oko vas, pa nista cudno. Mozda bi vam bilo cudnije da je oko vas mir. Stalno ste u nekim problemima, pa ni sada nece biti bolje. Zato se suprostavite partneru koji ce sve ciniti po svojoj volji.Pokazite mu da mora da uvazi i vase misljenje i da  mu necete vise dozvoliti samovolju.

 

LAV

Naredna tri dana  cete znati sta vas ceka. Bure i oluje, ili resenje vase situacije koja vam nije  najbolja.Trenutno ste u losoj finansijskoj pozicijii, pa tako trpi i vase emotivno polje. Partner ne razume da se morate postarati da resite  svoje finansijsko stanje.Nema zameranja sto nemate vremena za izlaske dok mucite novcane probleme.

 

DEVICA

Bunite se, ali niste  svesni da neke vase zalbe nisu na mestu. Vreme je da pokazete mnogo vise interesovanja za zivot koji zivite. Vec ste se zalili  na zivot, a da niste sagledali kako zive neki u vasoj okolini. Vreme je da priznate da gresite i da ne znate da cenite ono sto imate.To vam  je kao da ste srecni, a ne znate da jeste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2