U naredna tri dana ovom zodijaku sledi bogastvo!

U naredna tri dana ovom zodijaku sledi bogastvo!

2023-08-19 0 By Admin

U naredna tri dana ovom znaku sledi bogastvo!

OVAN

Tri dana koja slede ce doneti niz promena. Radili ste i zaradili dosta, pa cete malo da se odmarate. Vreme je da shvatite da novac cini bogastvo, ali ne i srecu. Mozda je samo uslov za srecu, ali srecu gledate mnogo drugacije. Vreme je da dobro razmislite o jednoj osobi i mogucoj vezi sa njom.

 

BIK

Bili ste na putu da radom i pamecu svojom steknete bogastvo. Vasa inteligencija je natprosecna, pa je lako mozete unovciti.Za to vam je potreban  pokretac, ali zasto? Pokrenite se sami  i budite inicijator da se ukljucite u ono sto vam omogucava da napredujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Od vas se ocekuje da budete spremni da izadjete u susret jednom raku.On se tome nada, ali i da nije tako, on je kod vas je zasluzio i vise.Uvek vam se u svemu nasao, i u svemu vam je bio potpora. Nemojte da ga razocarate, vec  pokazite da cete se dosetiti da mu se zahvalite na neki nacin.

 

RAK

Ne nadate se da ce vam jedna osoba uzvratiti na dobrotu. Mnogo ste je zaduzili i vreme  je da vam se dobrotom revansira.  Do sada ste  mogli steci bogastvo,  koliko ste dali dobrote od sebe. Da li ce vam za dobrotu biti dobrotom i vraceno, ostaje da se vidi.  Naredna tri dana donose iznenadjenja.

 

LAV

Okrenite se  drugim stvarima i novim koracima. Pravi su dani da budete odlucni i da ucinite neke odlucujuce poteze. Vreme je i da se okrenete konkretnim stvarima i da znate na cemu ste sa jednom osobom.Ona vas zeli  udaljiti od sebe i vasu vezu staviti na cekanje, a vi na to ne smete pristati.

 

DEVICA

Postajete tvrdoglaviji u zadnje vreme jer ste ljuti na partnera.Imali ste raspravu koja je prerasla u veliku svadju.Od vas se ocekuje  da budete  popustljivi, ali sada ne zelite da tolerisete njegove kritike. Pale su neke teske reci, a vi ste samo hteli da ucinite nesto u korist oboje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2