U naredna tri dana ovom zodijaku sledi bogastvo!

U naredna tri dana ovom zodijaku sledi bogastvo!

2023-08-19 0 By Admin

VAGA

Morate se usmeriti ka jednoj skorpiji koja vam se svidja. Vidite da biste uz nju mogli da napredujete i budete za par stepenica uspesniji. Ne znate da li je greska sto spajate  lepo i korisno, ali ce u vasim koracima neko  da prepozna da samo koristite situaciju.Jos niste nacisto ni sa sobom, kamoli da mislite sta ce ko misliti o vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ovo ce biti vasi  srecni dani jer cete u njima dobiti veliko bogastvo.Nadali ste se necemu, nekoj nekretnini da bude samo vasa. Odavno pokusavate da se osamostalite, sto cete i uspeti, i za vas ce to biti veliko bogastvo. Necete ni slutiti da ce nesto biti samo vase.Vreme da pocnete da slavite jer cete dalje odlucivati samo vi.

 

STRELAC

Imate obaveze koje vas teraju da se trudite da sve stizete na vreme.Od vas zavisi sta cete ovih dana, ali cete imati  poziv prijatelja da se odmorite.Odgodite nesto i ne morate bas uvek da budete tacni u zadatim rokovima.Dajte sebi malo oduska, a i potrebno je ispostovati prijatelje.

 

JARAC

Budite spremni da se ovih dana usmerite i  da krenete odredjenom trasom.Vec vas odavno ceka jedna osoba da se odlucite, i sve je do vas. Pokazite da  ste na visini zadatka i da cete znati kako da se postavite u datoj situaciji. Ponudjena sansa zahteva promenu vaseg boravka, ali i obezbedjuje vasu dalju egzistenciju.

 

VODOLIJA

Imate  dovoljno obaveza, pa nemojte da ih sebi jos  vise namecete. I ove koje imate, bice previse za tri dana.Vreme je da se  usmerite da  zavrsite sta morate, i da se malo i odmorite.Jedna osoba misli da ste je zaboravili i oseca se zapostavljenom. Objasnite joj bar, da nije u pravu i da ste samo prezauzeti.

 

RIBE

Imate srece da se okrecete napred i da ne gledate sta je bilo. U naredna tri dana ste ulozili sve nade i mislite da ce vam biti ostvarene. Ticu se vaseg srca jer ste zaljubljeni u jednu osobu.Uspecete da joj pridjete i pokazete  da ste stvarno zainteresovani da se upoznate.Da li cete biti uvazeni ili ignorisani?

Stranice: 1 2