Naredna tri dana: Dani za ispunjenje zelja ovim znacima!

Naredna tri dana: Dani za ispunjenje zelja ovim znacima!

2023-08-24 0 By Admin

Naredna tri dana su dani za ispunjenje zelja ovim znacima!

OVAN

Vreme je da bi naredna tri dana  mogli biti dani za ispunjenje vasih zelja.Sve ce da bude do vas i vreme je da se usmerite.Pokazite da cete se radovati i biti dobro raspolozeni jer vam se mogu desiti prelepe stvari.Samo cete morati naci proritete koji su vam sada u fazi razmatranja.

 

BIK

Suvise ste okrenuti sebi i onome sto vas licno muci.Kako god vam tesko bilo, mnogi to ne razumeju.Umesto da vas shvate, mnogi oko vas misle da ste sebicni i da mislite samo kakoj e vama. Otvorite srce i poverite se jednoj odredjenoj osobi. Znate ko to zeli da sa vama razgovara vec duze vreme.

 

BLIZANCI

Nije vam nikako lako, ali jos se borite da idete nepobedivim tempom. Ma kako vam tesko bilo, jos uvek cete pokusavati da idete u korak sa svim drugima.Nadate se da nece biti gore, jer  to bi vas jako porazilo. Ako biste uspeli biti u zlatnoj sredini, znacilo bi da se desava ispunjenje vasih zelja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nemojte se nicemu cuditi, ni ljudima, niti zbivanjima. Vasa dobrota je ogromna, i sve sto cinite, ona vam je potpora. Mozda bi ovih dana trebalo da vam se za dobrotu vrati dobrotom, ali nece.Kao da svi oko vas  igraju na svoju  kartu koja je sacinjena od interesa. Vreme je da neke cinjenice uzmete u obzir.

 

LAV

Zasto ste tako vredni i sposobni na svim poljima, a da opet niste zadovoljni? Ili se iza vaseg uspeha krije velika emotivna tuga?! Vase emotivno polje bi moralo da zazivi i da budete spremni da udjete u novu vezu. Zelja vam je da okrenete ledja proslosti i da udjete u novu vezu.  I to ce vam biti ispunjenje  zelje koju za sada imate.

 

DEVICA

Zasto cutite pred onim koji vas voli  i koji  brine o vama i zbog vas.Ono sto moze, on i cini, ali vi niste svesni svih  njegovih koraka.Ponasate se kao da ste zanemarili sve njegove emocije, a to vam nije dobro.Ovih dana promislite sta on cini za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2