Tri naredna dana:Slede sati koje ce dugo pamtiti ova dva znaka zodijaka!

Tri naredna dana:Slede sati koje ce dugo pamtiti ova dva znaka zodijaka!

2023-08-23 0 By Admin

Naredna tri dana slede sati koje ce dugo pamtiti ova dva znaka zodijaka!

OVAN

Pred vama su tri nova dana tokom kojih se morate usmeriti. Jedna osoba vam daje predlog i sve ostalo zavisi samo od vas. Pokazite se  na visini zadatka koji vam se moze duplo isplatiti. Odluka ce biti vasa i nece biti laka jer ce zahtevati odredjeno odricanje. Razmislite jer  biste mogli  da  imate sate koje cete dugo pamtiti.

 

BIK

Ono sto vas je mnogo ljutilo, sada se stisava i skoro postajete ravnodusni.Kao da ste poceli da se mirite sa nekim cinjenicama. Svesni da glavom ne mozete razbiti zid, vi cete skoro postati ravnodusni na sve oko sebe.  Naravno da znate koje su osobe krive za to.Ignorisite ih, i distancirajte se jer cete biti mirniji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa emocija srca se polako stisava i postajete mirni i ravnodusni.  Bili ste jako nervozni zbog necega i mislili ste da cete uspeti da ostvarite cilj. Niste uspeli i to vas sada vise ne brine.Kao da shvatate da stetite samo sebi,  pa se polako povlacite i stisavate svoju nervozu. Ovih dana nemojte delovati posto vam nista ne ide.

 

RAK

Puno ste se se zaneli i unapred ste poceli da mastate, kao da ste ostvarili cilj. Zaista ste bili na pola puta da ga ostvarite. Nesto se zakomplikovalo bas kada ste vec napravili neke licne planove, racunajuci na njihovo ispunjenje.Ovih dana morate da se pomirite sa neuspehom.

 

LAV

Neki bi slavili vazne stvari, a vi biste slavili i jedan dan zivota sa odredjenom osobom. Zelite da joj date predlog za vasu veridbu, ali se plasite da vam nece odgovoriti potvrdno.Ne cinite gresku, ne cutite, no joj recite da je volite i da necete zivot bez nje. Dobicete zeljeni odgovor, i slede vam sati  koje cete dugo pamtiti.

 

DEVICA

Jedna bi vaga da vas raduje, a vi niste ni primetili da je u blizini. Tek ce vam prijatelj ukazati  na osobu koja vas posmatra. Dajte joj sansu, jer ce to ujedno biti i vasa sansa. Imate priliku da se radujete  zbog nje i ljubavi koja sledi. Bice  vam uzvracena osecanja za koja niste znali da postoje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2