Do kraja sedmice ovim znacima ce se ostvariti najveca zelja!

Do kraja sedmice ovim znacima ce se ostvariti najveca zelja!

2023-08-28 0 By Admin

Do kraja sedmice ce se ostvariti najveca zelja ovim znacima jer slede iznenadjenja!

OVAN

Idete za preostalim obavezama bez nade da ce vam se ostvariti vasa najveca zelja. Tamo gde ste malo zaostali, moracete se truditi da date veci doprinos.Od vas se ocekuje da se pokazete na visini zadatka, sto ste do sada uvek cinili. Ostaje i dalje dilema, da li cete docekati da ce vam se ostvariti najveca zelja ovih dana?!

 

BIK

Postajete nemarni ili cak ravnodusani prema svemu, pa cete imati kritrike. Jedna osoba ce vas jako zbuniti i pokusati da utice na vas. Mozda ce vas njena obrazlozenja znatno razbuditi i naterati da se trgnete. Ako nista drugo, do kraja sedmice cete se trgnuti i pokrenuti.

 

BLIZANCI

Vreme je da se malo usmerite ka partneru sto je i vasa najveca zelja. Ostvarenje vase velike zelje da savladate prepreke i probleme, tesko ce se ostvariti.Pokusajte da budete mnogo realniji i pokazite vise tolerancije. On ne zasluzuje da ste nepravedni prema njemu. Okrenite mu se srcem i recite da vam je zao sto ste prezaposleni.

 

RAK

I ovih cete dana da trcite na sve strane i bicete prezauzeti.To nece biti razlog da se ne bavite svojim zeljama.Ipak necete stici da budu na tapetu ovih dana. Imacete daleko vise obaveza vise nego ste  mogli i da zamislite.Svu paznju ce vam krasti jedan lav kojem  necete moci odoleti.

 

LAV

Probacete da gledate jednog  raka koji ce zaokupiti svu vasu paznju.I sami cete osecati obostrana osecanja jer je vreme za ispunjenje najvece zelje. Imacete srecu da osetite da ce vam osecanja biti uzvracena, i to ce za vas biti nesto sto ce vas usreciti kao osobu i ispuniti vase srce milinom.

 

DEVICA

Budite spremni da se okrenete  novim koracima koji vas vode napred. Ako se ostvarite u njima, moci cete da castite, i to ce vec da lici na ostvarenje vase zelje.Mozda ne bas najvece, ali i na takve zelje ce doci red.Vazno je da znate kojim redosledom idete napred, i da ste bili mudri da ih uvrstite po redu.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2