Sreda, cetvrtak i petak:Dani za promene na bolje jer zivotni preokret upravo sledi!

Sreda, cetvrtak i petak:Dani za promene na bolje jer zivotni preokret upravo sledi!

2023-08-29 0 By Admin

Dani za promene na bolje  jer zivotni preokret sledi upravo sada!

OVAN

Dani za promene na bolje slede upravo sada. Budite na odredjenom mestu i u odredjeno vreme i samo sledite srce. Dugo ste isli pogresnim putem, samo radeci kao da ste se vencali za posao.Vreme je da nekoga sretnete, nekoga ko ce postati razlog vase zelje za zivotom!

 

BIK

Okrenite se malo napred, jer je vreme je da iskocite iz koloseka na kojem ste dugo.Nista se ne desava posebno i morate se izboriti za malo srece i nove nade. Vase stajanje u mestu vas cini neazurnim i ravnodusnim na sve oko vas.Pokazite da cete se radovati jer slede promene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Trudite se da uspete u svemu sto zamislite, pa ne spavate  brinuci se.Ne smete se toliko opterecivati jer je vreme da se malo opustite.U proslim danima ste pod tenzijom i vreme je da se malo oslobodite pritiska. Brinuli ili ne, strahovali ili ne, od ostvarenja onoga cemu tezite, nece vam pomoci strah. Samo nada da cete uspeti, a bice sta mora biti.

 

RAK

Jos niste svesni da slede promene na bolje, i da ce vas zateci nenadano.Radi se o nekoj dugogodisnjoj zamisli i zelji, istovremeno.Samo vodjeni njome, uspeli ste da se do sada odrzite i da ne pokleknete pred brojnim problemima koje ste imali.Ovih dana se ostvaruje, a da necete moci verovati, nakon toliko dugo vremena!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Pretekli ste mnoge, i jace i slabije od sebe, ali nikako ne mozete da pretknete jednu osobu.Odavno joj prosto zavidite, ali ne sto ste ljubomorni, vec sto joj se divite.Ona je vase srce, vasa nada i zelja koju zelite da ostvarite ovih dana.Nosice vas takmicarski duh, a obecava promene na bolje.

 

DEVICA

Niste svesni osecanja koja vam se bude u srcu.To znaci da slede emotivne promene, i na vasu srecu, promene na bolje. Vreme je radovanja i svakako vase radosti i slavlja.Vase prazno emotivno polje ce se popuniti, jer ce jedna osoba postati smisao vaseg zivota!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2