Tri nova dana vas vode u nove avanture,finansijsku krizu,ali i dobitak ovom zodijaku!

Tri nova dana vas vode u nove avanture,finansijsku krizu,ali i dobitak ovom zodijaku!

2023-08-30 0 By Admin

VAGA

Tacno bi vas jedan novcani dobitak konacno izbavio iz problema u kojima ste. Niste ni svesni da ste se sami  prepustili problemima, jer niste razmisljali.Morali ste biti  mnogo obazriviji da ne upadnete u krize i probleme,ali cete se izbaviti. Vreme je da cinite presek.

 

SKORPIJA

Niko vas ne moze ubediti u suprotno od onog sto sami zelite. Zacrtali ste sebi nesto vazno i to cete se truditi da ispunite.Mada idete glavom kroz zid, cesto iz tvrdoglavosti,sada cete uspeti. Pred vama ostvarenje velikog cilja, veceg nego dobitak na lotou.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vi ste jako zadovoljni ovih dana jer zelite da se vase zadovoljstvo i vidi. Od vas zavisi da li cete se  radovati samo pred bliznjima, jer njih se tice vasa sreca. Ovih dana morate pokazati jednoj osobi da ste uspeli, pa neka besni od ljubomore. Neka se bori za svoju srecu, i vi ste se borili i izborili.

 

JARAC

Upadate u  problem zvani finansijska kriza i  gledajte kako je savladati.Vreme je da se zna da se morate truditi da prodjete sto lakse. Mada cete biti zabrinuti kako preneti neke troskove,mozda ce vam se naci prijatelj koji ce vam pomoci da ih premostite.I da vasi izdaci ne budu toliko veliki.

 

VODOLIJA

Pred vama je nova avantura u koju cete uci nesvesno. Bice to poziv vaseg srca koje nece mnogo razmisljati.Dani pred vama ce doneti nova osecanja srca i novu radost kakvu niste slutili. Vreme je da budete odlucni da svoju ljubav negujete i trudite se da v bude veca i jaca.A imacete srece da ce biti obostrana.

 

RIBE

Vasa ljubav ce da blista, bas kao i vas posao. Bas zato sto ste jedna svestrana licnost, sve ce vam ici od ruke. Vreme je da se  sredite i da budete svesni da ce ovi dani biti pravi dobitak za vas. Poslovi vam donose zaradu i uspeh, a jedna nezna osoba srecu.

 

Stranice: 1 2