U naredna tri dana sledi iznenadjenje-ovaj zodijak postaje miljenik zvezda!

U naredna tri dana sledi iznenadjenje-ovaj zodijak postaje miljenik zvezda!

2023-09-02 0 By Admin

U naredna tri dana ovaj zodijak ce biti miljenik zvezda, a ovim zodijacima sledi prijatno iznenadjenje!

OVAN

Ne ocekujete nista novo, pa ni  neko posebno iznenadjenje.Ono sto vam sledi bice jako cudno, ali za vas i  vrlo prijatno.Osoba koja vam se odavno svidja izjavice vam ljubav i tako ce vas prosto iznenaditi.Time sto ce osecanja biti obostrana, vase iznenadjenje ce  biti vece. I lepse, naravno.

 

BIK

Predati nekim licnim zeljama, pocinjete da pravite svoje planove. Ponasate se kao da biste ih odmah mogli da pretocite u dela.Bilo bi odlicno da je tako, ali na zalost, necete to moci jos za neko vreme. Za sada niste bas u finansijskoj poziciji da biste mogli da  ucinite drasticno veci korak.Iznenadjenje ce da priceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste ni svesni da ste upravo postali miljenik zvezda.Ovih dana ste toliko zbunjeni da cete sami zaboraviti pravi razlog svoje srece. Svoja pomesana osecanja, jos uvek nedovoljno jasna, podelite sa jednim rakom. Ni on se ne oseca daleko bolje nego vi, ali ceka da se izjasnite.Sa njim mozete biti miljenik zvezda!

 

RAK

Osecate da ce da vam konacno krene i da cete se radovati kao nikada.Bolje receno je da ste radost eleminisali iz svoga teskog zivota. Sada su dani koji vam je ponovo vracaju i vreme je da konacno i vi osetite srecu. Vas izvor srece je jedan blizanac, a povod nesto vrlo vazno. Miljenik zvezda cete postati sa njim skupa, ka istom cilju.

 

LAV

Bili ste  na ivici da uspete i da se menjate koliko je god moguce. Nesto, ili neko vas je sprecio u tome, a na vama je da razmislite ko i sta!To sto slede neprijatna  iznenadjenja mozete zahvaliti jednoj osobi.Ona  je doprinela tome da skrenete sa pravog koloseka kojim biste stigli do cilja pre nego ste se nadali.

 

DEVICA

Raduje  vas vasa obaveza koju ste preuzeli  na sebe i idete za njom. Zelite se dokazati na radnom polju, pa ste resili ili sada, ili nikada!Svakako da oni sto se trude, za trud budu i nagradjeni.I vi cete biti uspesni ovih dana pa ce vam biti odato lepo priznanje.Mozete se veseliti, imacete povoda.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2