U naredna tri dana sledi iznenadjenje-ovaj zodijak postaje miljenik zvezda!

U naredna tri dana sledi iznenadjenje-ovaj zodijak postaje miljenik zvezda!

2023-09-02 0 By Admin

VAGA

Da ste malo spremniji za nove dane sve bi vam bilo lakse. Vreme je da zberete misli i osecanja i vidite gde ste i sta vam je ciniti.Od vas se ceka da jasno odredite svoje prioritete i da znate konacan cilj.Pokazite osecanja jednoj osobi kojoj je mnogo stalo do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ovih dana cete biti miljenik srece i vreme  je da se ostvare vasa  nadanja. Vec ste spremni da se izjasnite i da se zna vasa  pozicija.Konacno sledi ispunjenje vase najvece zelje, i radujte se.Radost vas prati i davace vam samo pozitivnu energiju, a vi je sirite dalje.I nemojte  slaviti sami, radost podelite sa najblizim i najodanijim prijateljima.

 

STRELAC

Imacete odredjen cilj, cak i da ga skrivate vesto.Vreme je da budete spremni da se zna ko vam se dopada i koga zelite da osvojite. Sto pre otkrijete simpatije, pre cete znati na cemu ste i cemu se nadati.Ili ce vam biti uzvracene, ili cete jednostavno poci dalje. I kao da ste miljenik zvezda, bice vam uzvraceno.

 

JARAC

Nemojte se prepustati lako  svojoj ravnodusnosti koja vas obuzima.Jasno da imate razlog, ali verujte  da ce za vas tek doci bolji dani.Naredna tri dana ce biti samo povod za srecu koja tek sledi poslije.Zato u nove dane uplovite sa optimizmom i novim nadama o sreci.

 

VODOLIJA

Vreme je da  se posvetite sebi, ali ne tako sto cete se ponasati  kao da nemate plan.Morate pokazati da imate plan i da cete se  znati da  organizujete. Zasto ne biste i vi bili mIljenik zvezda tamo gde vas drustvo zove? Necete pogresiti ako se odazovete, jer neko vas tamo ceka. Vec je planirao ovaj susret.

 

RIBE

Vasa osecanja su vezana za jednu osobu i cinite sve da joj pridjete blize.Savet je da ne budete nametljivi jer cete imati sanse da joj se priblizite. Prvo se dobro upoznajte i postanite svesni da  lepo drugarstvo moze da se lako pretoci u lepsa osecanja. A vasa obostrana osecanja, zaista hoce!

Stranice: 1 2