Naredna tri dana: Ovom zodijaku sledi tajni sastanak i pocetak nove veze!

Naredna tri dana: Ovom zodijaku sledi tajni sastanak i pocetak nove veze!

2023-09-03 0 By Admin

Naredna tri dana donose novi pocetak jer ovom zodijaku sledi tajni sastanak i novi pocetak !

OVAN

Vreme je za novi pocetak kako bi se i vama okrenulo kolo srece.Sve sto se izdesavalo sluti na to, a vi ne zelite priznati.Svidja vam se neko, a vi krijete i ne zelite da priznate okolini.Sledi vam tajni ljubavni sastanak, kao da ste prvi put zaljubljeni.I taj vam osecaj daje krila da mozete poleteti.

 

BIK

Ovi dani vam donose nove stvari i desavanja, pa tako upucuju na jedan novi pocetak.Mogao bi to biti pocetak neceg jako lepog, sto bi vam vratilo volju u zivot.Vec ste izgubili nadu da vas ceka sreca, samo da je trebate prepoznati u jednom liku.Zato pokazite oprez i interesovanje, kako biste otkrili ko vas simpatise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Preumorni ste ovih dana jer ste imali tezak teret na plecima.Vreme je da malo predahnete i da se okrenete napred. Sada sve moze da ceka i budite uvereni da cete se radovati kada se vratite u normalu. Vreme je za novi pocetak, nove planove, ali dok sredite dosadasnje utiske.

 

RAK

Vreme je da se okrenete boljim stvarima i da znate sta vas dalje vodi.Novi pocetak se desava i nesto sto do sada niste imali.Jos uvek niste svesni nekih lepih cinjenica i vreme je da se konacno osecate zadovoljnim.Osecate se kao da sanjate neki lep san, nesvesni da vam se san ostvario.

 

LAV

Vreme je da pokazete da cete slediti osecanja srca.Zaljubljeni ste iz dana u dan sve vise i vise, i vreme je da pokazete osecanja. Plasite se neuzvracene ljubavi, pa krijete od svih da je ovo pocetak nove emotivne veze. Zato ugovarate tajni ljubavni sastanak da zakljucite da li je i partner zaljubljen u vas.

 

DEVICA

Mozete se kladiti da ce vas osoba koju volite ignorisati.Na vasu srecu nece biti tako, pa se okrenite pozitivnim mislima. Za sada ste spremni da se odreknete  svega za ljubav osobe koja  vas zanima, ali ce vam biti uzvracena osecanja. Budite bez  bojazni da cete biti ignorisani i slicno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2