Utorak,sreda i cetvrtak donose razocarenje:Ovom zodijaku ljubav nece biti uzvracena!

Utorak,sreda i cetvrtak donose razocarenje:Ovom zodijaku ljubav nece biti uzvracena!

2023-09-04 0 By Admin

Naredna tri dana donose razocarenje jednom zodijaku jer mu ljubav nece biti uzvracena!

 

OVAN

Vreme je da se primeti i vas trud i vasa ocekivanja da budu ispunjena. Ako vas je do sada stizalo razocarenje, neka sada bude drugacije. Samo pokazite da cete se moci snaci i da cete znati sta ciniti.Vas posao jeste na prvom mestu ali biste sada mogli da ga stavite u drugi plan.Nek u prvom planu budu vasa osecanja, ne vase obaveze.

 

BIK

Razocarenje vas je vec snaslo i jos vas drzi vas bes i ljutnja.To sto su vam svi krivi, niste u pravu.I ovih dana cete siriti osecaj ljutnje i ignorisacete neke bliske osobe. Saberite sve okolnosti i vidite ko gresi. Shvatite da ste i sami krivi, cim necete da popustite.

 

BLIZANCI

Srecom imate kraj sebe jednu neznu i blagu osobu.Poput melema vas smiruje svojim  blagim pogledom i neprocenjivom dobrotom. Ovih dana cete videti da vam je lecila razocarenje od svega, i tako uticala  da donosite dobre odluke. Sada cete sprovesti jednu odluku koju cete doneti u trenutku.

 

RAK

Svega ste prosli i srece i tuge i uvek ste se nekako odrzali da ne potonete.Sada cete biti u poziciji da ovih dana ocekujete da vas pogleda sreca i da vam se vrati dobrotom.Mozda bi jedna osoba mogla da pokaze vise interesovanja i vise paznje za vas.

 

LAV

Jedna osoba ocekuje mnogo vise od vas, nego sto mozete i pomisliti.Ako nista drugo,duzni ste joj uzvratiti bar za dane srece koju ste imali ranije.Vase srce bi moglo da joj uzvrati za ljubav koja je bila medju vama i jos je u srcima. Nema veze sto vi negirate i bezite od istine.Samo vas ponos koci da to i priznate.

 

DEVICA

Nadvladali ste razocarenje i konacno se izborili za pet minuta srece.Ne zelite da sebi pravite gorom priliku u kojoj ste.Od vas se ceka da budete svesni da tenzijom necete bas nista postici.Mogli biste samo da komplikovanu situaciju ucinite jos komplikovanijom. Ovih dana morate biti stalozeni i razumni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2