Naredna tri dana su savrsena prilika da ovi znaci nadju srodnu dusu!

Naredna tri dana su savrsena prilika da ovi znaci nadju srodnu dusu!

2023-09-05 0 By Admin

Naredna tri dana su savrsena prilika da ovi znaci nadju svoju srodnu dusu!

OVAN

Radujte se sreci sto vas ceka, jer ovo ce biti vasi prelepi dani. Sledi savrsena prilika da nadjete srodnu dusu.I ne slutite da ce vam se to desiti tek onako i neplanski, nenadano. Uvek ste mislili da za to treba vreme da biste dobro znali sta cinite i kome dajete srce.A  nece vam trebati par minuta da shvatite da je to prava osoba za vas.

 

BIK

I ovih dana ce vas gusiti vasa neprimerena ljutnja. Mozda je pravo vreme da se okrenete razumu i da pokazete stupanj tolerancije.Neko vas je naljutio,ali  vas osecaj nadmasuje ljutnju kao osecanje raspolozenja. Kroz ljutnju pokazujete svoje nezadovoljstvo i ogromnu ljubomoru.Ne budite takvi!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nesto ste se mnogo zapleli,mada planirate vazne stvari. Umesto da idete za jednim prioritetom, vi hocete svasta nesto da resite. Bas zato sto niste isli deo po deo, zapleli ste se i ne znate sta vam je ciniti. Pruza vam se savrsena prilika  da nadjete srodnu dusu.Onu koja bi vas izvukla iz zacaranog kruga!

 

RAK

Mozda ce vas jedan blizanac da gleda zaljubljenim ocima, pa ga osmotrite bolje.Dok  obavljate svakodnevne radne zadatke, zar niste primetili da vas gleda?Vasa su osecanja slicna njegovim i zato mu samo uzvratite.Pokazite da zelite da se uverite u ono sto osecate na momente.

 

LAV

Ocigledno je da ste se posvetili obavezama i da zelite da vas nista ne ometa.Neko vam je odvlacio misli i bili ste na pogresnom koloseku. Tek shvatate svoje pogresne korake i ovo ce biti savrsena  prilika da ih ispravite. Morate povratiti izgubljeno poverenje.Zbog lazne nade,nekoga ste nesvesno povredili kao coveka!

 

DEVICA

Vec ste se ovih dana trudili da budete vrlo otvoreni  i da predjete preko svadje sa jednom osobom.Vreme je da vam bude bliska i da se zna da ste ponovo  u dobrim odnosima. Samo cete  morati da budete strpljivi ovih dana. Pazite da ne usledi bumerang emocija, ako ste se pomirili, zaboravite sta je bilo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2