Naredna tri dana su savrsena prilika da ovi znaci nadju srodnu dusu!

Naredna tri dana su savrsena prilika da ovi znaci nadju srodnu dusu!

2023-09-05 0 By Admin

VAGA

Vasa osecanja ce ovih dana biti na tapetu posmatranja. Zato se vladajte onako kako vam srce nalaze.I nemojte gusiti svoja osecanja pri jednom susretu jer cete osetiti pogled svoje duse. Bice to savrsena prilika da znate da ste sreli svoju srodnu dusu!Ona koju ce prepoznati vase srce u samo jednom pogledu.

 

SKORPIJA

Imate  duple obaveze i necete znati gde ste ovih dana.Zelite da sve obavite na vreme i bez zakasnjenja.Jedna osoba zeli da vas uvrsti u one vredne i odlucne, ali vas zeli i sebi pribliziti.Pokazite da ste svesni  njenih osecanja i nadjite se u prilici  da i vi pokazete da niste ravnodusni.

 

STRELAC

Ne ocekujete vi nista, ali od vas ocekuju da se okrenete nekome.Neko vam zeli nametnuti svoju volju, a vi niste neko ko ispunjava tudje zahteve.Od vas se ocekuje da pokazete svoju cvrstu volju da cete biti korektni.Ali da cete dozvoliti da vas jedna osoba nagovori na nesto, to necete dati.

 

JARAC

Budite sa  razlogom  svesni da vas neko zeli da zanemari. Od vas zavisi kako cete se postaviti, mada posmatrate  sa strane.Tacno vidite da  vas neko omalovazava, ali kako da mu pokazete da ste ga procitali.Ovih dana budite mudri i smislite nacin kako da mu se obratite i date mu do znanja da znate da vas ne  voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Tek sada polako pocinjete da uvidjate neke stvari i shvatate posledice. Mada vam je tesko priznati, pruza vam se savrsena prilika da uvidite svoje greske.Videcete  da ste svesno gresili u vezi sa jednim likom.Ovih dana cete zeleti da pobegnete od istine da vas ne zasluzuje.

 

RIBE

Dok tezite jednoj boljoj poziciji, morate prvo da zavrsite zapoceto. Ne mozete stati na pola puta i ici za nekim drugim  stvarima, a da niste rascistili staro. Znajte da vas  ceka puno obaveza i da cete se morati posvetiti poslu. Nemojte da zapostavite partnera, vec se oseca zapostavljeno, samo jos cuti, i ne prebacuje vam.

Stranice: 1 2