Naredna tri dana su prava sansa za pomirenje ovim znacima,ne samo sa bivsim ljubavima!

Naredna tri dana su prava sansa za pomirenje ovim znacima,ne samo sa bivsim ljubavima!

2023-09-07 0 By Admin

Naredna tri dana su prava sansa za pomirenje, ali ne samo sa bivsim ljubavima!

OVAN

Pred vama su dani  kada vam se ukazuje prava sansa za pomirenje.Pruzena sansa za pomirenje ne znaci da ce to biti samo pomirenje sa bivsim ljubavima.Dobro znate kako stojite sa familijom, kolegama i prijateljima.Ako ste sa nekima u ljutnji, verujte da je ovo prava sansa da se pomirite.

 

BIK

Mozete ove dane uzeti u obzir da vam nose nova iznenadjenja.Tako ce vasa ocekivanja biti ispunjena, a da se tome niste nadali.Ucinite bas sve da se srede neke osnovne stvari, i da se  vase srce ispuni milinom.Ovi ce dani biti u vasem znaku.Iskoristite ih u svoju korist.Mozda je pravi cas za pomirenje sa jednim blizancem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mnogo ste nervozni u zadnje vreme i moracete svoju nervozu  da kanalisete. Od vas se ceka da budete spremni da suzbijete sve sto vas nervira. Morate biti svesni da ce vam nerviranje samo skoditi, i zato se okrenite mirnim i stalozenim mislima.Budite vise pozitivni, jer negativna energija vas je savladala.Birajte veselo drustvo.

 

RAK

Vasa sreca je da ste stalozeni i da sve oko sebe uzimate  razlozno i sa razumevanjem.Da ste malo drugaciji, ne biste mogli da savladate  stresne situacije koje imate.I ovih dana cete ih imati, tako da se pripremite  da ih shvatite kao neminovne.Neko ce vas znatno zabrinuti svojim ponasanjem.Reagujte!

 

LAV

Vec ste se nasli u poziciji koja vam je prijala,ali vam se pruza nova sansa. Prvu sansu niste iskoristili, pa  gledajte da  vam sada bude drugacije.Vasa sreca je na pomolu i vreme je da se potrudite da  je prepoznate. A desice vam se u jednom liku kojeg cete sresti ovih dana.

 

DEVICA

Vasa emocija  vas upucuje na novi pokusaj i to ste  u prilici da ucinite.Okrenite se svojim zeljama koje se ponovo bude. Sve misli su vam upucene jednoj osobi  i zelja vam je da se zaljubi u vas, kao sto ste i vi u nju. Od vas se ocekuje  da pokazete da niste ravnodusni i da je ohrabrite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2