Nedelja,ponedeljak,utorak:Dani za odmor,nekima za pocetak nove veze,a jednom novcana sreca!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Dani za odmor,nekima za pocetak nove veze,a jednom novcana sreca!

2023-09-09 0 By Admin

Naredna tri dana su rezervisani za srecne znakove,jer nekima pocetak nove veze,a jednom novcana sreca!

OVAN

Ovo ce biti dani za odmor,a za vas bi mogli biti dani nove veze. Zasto da ne, kad jasno znate da vas neko gleda?Mozda biste mogli da ga ohrabrite, jer osecate da niste ni vi ravnodusni.Pitanje je samo sta ocekujete od te veze.Ova osoba nije za avanturu.Ako trenutno nije novcana sreca na pomolu, moze biti emotivna sreca.

 

 

BIK

Konacno je vreme da se razracunate sa sobom prvo, pa onda sa okolinom.Prosipate svoju nervozu i na one koji vam nisu krivi.U sustini, krivi ste sami sebi sto nesto ne cinite da se stvari poprave.Od vas se ocekuje da prvo znate sta vi hocete, jer ocigledno da ste zbunjeni i da ne znate.

 

BLIZANCI

Vec ste se spremili za jednu vaznu obavezu i dok je ne odradite, necete nista planirati.Tu je i vase voljeno bice koje ocekuje da mu se posvetite.Vazno je da znate da mu dugujete paznju i da ste ga zapostavili.Ne branite se da cinite sto je moguce, pokazite mu da ste mu podrska,dajte mu rec.

 

RAK

Od svoga partnera ocekujete da vam bude podrska u svemu.Ne samo u svakodnevnim obavezama, vec i u vasim planovima.Zelite da podrzi vase odluke, alii vase zelje da sagleda i da vas podrzi u zelji da napredujete.Na putu do uspeha zelite da se raduje sa vama, a ne da vam ljubomorise.

 

LAV

Niste jaki koliko vasa okolina misli da jeste, ali ste mudri.Znate da sakrijete svoje slabosti, pa i osecanja, vrlo cesto.Vreme je da se suocite sa onim sto tacno osecate i sa svojim stvarnim raspolozenjem.Da li ce vam sve biti onako kako ste predstavljali pred drugima, tek cete uvideti!

 

DEVICA

Jasno da vam nije prijatno i da se trudite  da sakrijete trenutno raspolozenje.Jedna vas skorpija stalno nervira i kao da vam staje na put.Zato ovih dana nadjite nacin da je ignorisete i da je zaobidjete u sirokom luku.Verujte da je bolje tako, nego stalno biti u nekom sukobu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2