Ljubav tokom sledece sedmice:Jednom znaku sledi pomirenje…

Ljubav tokom sledece sedmice:Jednom znaku sledi pomirenje…

2023-09-08 0 By Admin

VAGA

Moramo da kazemo da vam jako znaci sto je jedan lav spreman na sve ne  bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav. Ali, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je on bio jako povredjen.  Treba da obratite paznju da ne bi ste ponovo dosli u situaciju da mu slomite srce.

 

 SKORPIJA

Jedan rak je spreman na sve ne bi li vas imao pored sebe. To je ono sto moramo da kazemo. Nema sumnje da je on bice koje moze da vas usreci. Samo je vazno da prestanete vec jednom da prastate nekome ko ionako nikad nije znao da vas ceni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Tokom sledece sedmice nece doci do velikih promena u vasem zivotu. To je ono sto moramo da kazemo. Dakle  za vas je najbolje da se fokusirate na posao jer sto se tice emocija, ovo nikako nece biti  period kada se kockice slazu i kada je sreca na vasoj strani..

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je jedan rak spreman na sve ne bi li vas osvojio. Njegove emocije prema vama su iskrene iako vi sada u sve to sumnjate. No, tokom sledece sedmice ce mnogo toga biti jasno.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti period kada cete iskreno uzivati. Period kada ce vam krenuti na bolje. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da je za vas najbolje da se fokusirate na svoje licne zelje. Dugo ste mislili na druge. Sada je vreme da vise mislite na svoje potrebe.

 

 RIBE

Ono sto je vazno, vi cete u danima koji su pred nama shvatiti da je jedan rak isken prema vama. Itekako  trebate da mu date sansu. Znate li zasto? Jer su njegove emocije prema vama iskrene i skoro da nema toga sto za vas ne bi  uradio.

Stranice: 1 2