Izaberi broj,i saznaj kakvu poruku karma ima za tebe – jedna je znak da ces mnogo plakati!

Izaberi broj,i saznaj kakvu poruku karma ima za tebe – jedna je znak da ces mnogo plakati!

2023-09-15 0 By Admin

Karma je jako moćna sila i ono što nam ona nameni mi to prosto ne možemo izbeći…

AKO STE IZABRALI PRVI BROJ:
Vi ni sami ne znate šta više da učinite kako bi došli do željene sreće. A vi isto tako ne znate šta da učinite kako bi prestale da vam se dešavaju loše stvari koje vam se tako često dešavaju u životu. Međutim, vi zapravo ne trebate ništa da učinite. Vi samo trebate da pokažete još malo strpljenja, jer ako to učinite, onda ćete početi da uživate u sreći.
Istina je da vama karma nije uzvraćala onako kako ste vi to zaslužili. Istina je da su vas jako skupo koštala vaša dobra dela. Međutim, vi ćete uskoro shvatiti da se dobrota svakog čoveka isplati na kraju, pa će se i vama vaša dobrota isplatiti.
Naime, vama će vrlo uskoro karma početi da uzvraća. Ona će početi da vam uzvraća i zbog toga vas očekuje tako mnogo toga prelepog i čarobnog. Vama uskoro dolaze brojna divna dešavanja na svim planovima vašeg života i upravo će vam sva ta dešavanja predstavljati ništa drugo nego pravu nagradu za dobrotu.
Jednostavno će vama vrlo uskoro karma početi da uzvraća i zbog toga će vaš život postati onakav kakav bi i trebao da bude. Jedno je sigurno, a to je da će se vaše mišljenje o karmi promeniti. Vi ćete shvatiti da karma svakome uzvrati na kraju, a vi ćete to shvatiti onda kada budu počele da vam se dešavaju predivne stvari.
Vama dolaze dešavanja zbog kojih ćete biti neopisivo srećni.

Nastavak na sledecoj strani…

 

AKO STE IZABRALI DRUGI BROJ:
Sve ono što vas uskoro očekuje će kod vas izazvati podeljena osećanja. Naime, vas će uskoro karma kako nagraditi, tako i kazniti. Vas prvo očekuje jedna vrsta kazne. Vi ste zapravo u prošlosti nesvesno naneli tugu jednoj osobi koja vas je mnogo volela i zbog toga vas očekuje kazna. A kaznu će vam predstavljati to što će osoba bez koje sada ne možete zamisliti svoj život poverovati da ste je izdali i ona će otići od vas. Vi nećete moći da izbegnete odlazak te osobe.
Međutim, vi ste isto tako mnogo plemenih dela činili u životu i zbog toga će vas karma uskoro za ta dela nagraditi. Ono što vas očekuje jeste ostvarenje mnogih vaših želja i to na čarobne, neverovatne i prelepe načine. Vas uskoro očekuje ostvarenje želja u čije vi ostvarenje sada ne verujete.
Vas će zaista karma uskoro kako nagraditi, tako i kazniti.
AKO STE IZABRALI TREĆI BROJ:
Retke su stvari sa kojima vi trenutno možete biti zadovoljni u vašem životu. Vi zapravo imate osećaj da vas stalno neko kažnjava iako nikakvu kaznu niste zaslužili. Međutim, vi ne trebate da gubite veru u sreću i vi trebate da verujete u karmu. Vi posebno trebate da verujete u karmu jer će vam uskoro postati jasno da ona postoji.
Naime, vama vrlo uskoro dolaze brojna divna dešavanja na mnogim planovima vašeg života. Dolaze vam dešavanja zbog kojih će se vaš život svakako promeniti na bolje. Ono što je sigurno jeste to da će vam karma uskoro na razne načine uzvratiti i zbog toga ćete početi da uživate u onoj najvećoj sreći.
Došlo je vreme da dobijete ono što ste sa vašim postupcima i zaslužili.

Stranice: 1 2