Subota,nedelja i ponedeljak donece radost i uspeh,ali i srecu po pitanju finansija!

Subota,nedelja i ponedeljak donece radost i uspeh,ali i srecu po pitanju finansija!

2023-09-15 0 By Admin

VAGA

Po pitanju finansija cete morati da ucinite plan  i da ga sledite.Za sada stojite nestabilno, a kako vam se cini, mogli biste daleko bolje.Bar ste do sada bili jaki da pokazete sta sve mozete, ali i da opravdate i svoje kvalitete.Bas kao i ocekivanja nekih osoba koje racunaju na vas.

 

SKORPIJA

Za sada su mnoge oci uprte u vas, a vi gledajte kako cete se postaviti.Od vas ce ovog perioda najvise ocekivati vasi bliznji, mada ni ostale ne mozete zanemariti.I dok se budete trudili da ispunite ocekivanja bliznjih, partner ce se ljutiti da ga zapostavljate.Ubedite ga  u suprotno.

 

STRELAC

Morate biti svesni nekih koraka i pokazati ad cete se  truditi da budu ispravni.Svi ljudi grese, pa zasto da se vama prebacuje zbog toga? Samo onaj sto vas voli i postuje, tolerisace i vase greske i vase mane.To ce vam biti radost i uspeh .Za ostale vas nije briga.

 

JARAC

Onaj ste sto voli srcem a ne recima i to ce neko morati da shvati. Dok se trudite da se sredite po  pitanju finansija, jedna vas osoba stalnonervira. Namece vam osecaj grize savesti, a vi je zaista ne zapostavljate. Samo se svim snagama trudite da sredite sve na vreme, kako biste bili nezavisni.  Sledi vam uspeh.

 

VODOLIJA

Popustate na radnom polju i to je vrlo ocigledno. Primetili su to i vasi prijatelji, ali i vasi nadlezni.Zato se usmerite ka nekim novim koracima kako ne biste zapali u lose finansije.Jasno da vas nesto drugo brine, ali ne zelite da se poverite nikome . Pazite da se neko ne oseti zapostavljenim.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Od vas se ceka da budete spremni na neke nove korake.Sami odredite sta vam  je najvaznije u narednom periodu. Nemojte zapostavljati nista, i idite za obavezama, ali i za srcem. Jedna osoba ce vam zauzeti srce i necete moci da joj odolite. Nova ljubav ce uneti radost u vas zivot.

Stranice: 1 2