Nagrade dolazece jeseni:Jednom zodijaku sledi jesenja sreca jer je dugo cekao na nju!

Nagrade dolazece jeseni:Jednom zodijaku sledi jesenja sreca jer je dugo cekao na nju!

2023-09-20 0 By Admin

Dolazeca jesen stize sa nagradama i jednom zodijaku sledi jesenja sreca!

OVAN

Zavrsite sa letnjim pricama i planovima koje ste imali.Vise i nije vazno jeste li ih uspeli ostvariti, ili niste.Za sada  morate znati da ulazite u novo godisnje doba, i morate znati na cemu ste.Vreme je da pocnete planirati do kraja godine samo ono sto je od vaznosti.Jesenja sreca ce zavisiti od vas.

 

BIK

Pred vama je novo godisnje doba, a da ga niste ni svesni.Zato se dobro saberite i gde ste i sta mozete ciniti dalje.Vasa trenutna situacija ne obecava bas mnogo.Zato gledajte na dalje planove, kao na opomenu.Zasto vas ne bi predstojece vreme nateralo na odlucne korake, kako bi vam se desila jesenja sreca?

 

BLIZANCI

Imate velike planove koji tek predstoje i nadate se da vas  nece izneveriti jesenja sreca.Sve ste zacrtali u svojoj glavi, jos samo da sve to stavite na papir. Bavicete se nekom nekretninom svakog slobodnog minuta, i ta ce vam obaveza ispuniti vreme.Mozda biste trebali da malo smanjite tempo.

 

RAK

Previse zauzeti i previse optereceni, za vas jesen nece doneti nista.Vase obaveze su svakodnevica, i nece biti promena na tom polju.Jedina prednost ce biti ta sto cete uzivati u drustvu jedne osobe.Do sada vam je uvek falila njena paznja i poverenje koje vam nije ukazivala.Konacno cete i to docekati.

 

LAV

Da ste malo vise razmisljali, sada biste mogli biti srecni. Dolazeca jesen stize, ali ne sa nagradom za vas.Moracete da se trudite i da se izborite za sopstvenu srecu.Okrenite se ka traganju za onom koja bi vam je mogla doneti.Vec ste primetili osobu zbog koje vam srce opet kuca!

 

DEVICA

Ako i pomisljate na jednu skorpiju znacete da nemate sanse.Zato se unapred okrenite na drugu stranu i ne pomisljajte bilo sta.Ne gubite vreme zbog nekoga ko nije vredan vase ljubavi.Verujte da ce se naci neko  ce vas voleti i znati da ceni vasu ljubav i vasa osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2