Tokom 72. sata slede cuda:Ovim znacima stize sreca kojoj se nisu nadali!

Tokom 72. sata slede cuda:Ovim znacima stize sreca kojoj se nisu nadali!

2023-09-20 0 By Admin

Tokom naredna 72 sata slede cuda ovim znacima jer ih ceka nenadana sreca!

OVAN

Od vas se ovih sati ocekuje da se vise pokrenete.Ucinite sve sto je do vas, jer ce se od vas ocekivati da se potrudite maksimalno. Neko od nadredjenih prati vas rad, i slede cuda u vasem slucaju.Dobicete unapredjenje, a da o tome niste ni sanjali.I to ce vas jako obradovati.

 

BIK

Konacno se ponasate kao pomireni sa situacijom.Niti previse dajete od sebe, niti previse ocekujete od drugih.Ovih dana cete imati priliku da hitno menjate neke stvari i popravljate svoju situaciju. Iskoristite sansu i budite u boljoj poziciji nego sto jeste.Cak daleko boljoj.

 

BLIZANCI

Od vas se ocekuje da se radujete jer zaista postizete vise nego sto imate snage. Vas trud je za pohvalu, a da li cete je uvideti, zavisi. Posebnu zahvalnost vam duguje jedna skorpija, koja se jos uvekne oglasava. Mozda i uslede cuda sa njene strane, mada cisto sumnjate.Ponos joj je ispred svega.

 

RAK

Vec ste se snasli kako da se nosite sa svim sto vam se desava.Bice to ignorisanje svega ovih dana jer drugacije necete moci.Srce vam kuca osecanjem pravednosti, a dobro vidite da vam se radi za ledja. Zato cete na nepravdu samo tako moci da izolujete iz svojih misli.

 

LAV

Pokazite vise smisla za inovacije, pa i neke  nove stvari.Zasto da i vi ne cinite cuda i ne pokazete  da vam je stalo da sredite svoj zivot.Mozda bas ovih dana mozete uciniti prve korake koji bi vas poveli ka boljem.Pa ako nista vise, bar cete ostati u zlatnoj sredini.

 

DEVICA

Vec ste uspeli ranije da obavite neke uobicajene obaveze.Bice ovo sati za manji predah, pa mozda vas neko poseti. Za razliku od planiranih poseta, neke vam naprave cuda, jer volite najave.U ovom slucaju cete biti obradovani, bez obzira sto je poseta nenajavljena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2