Naredna tri dana donose iznenadjenja svima- za neke zodijake nece biti prijatna!

Naredna tri dana donose iznenadjenja svima- za neke zodijake nece biti prijatna!

2023-09-26 0 By Admin

Naredna tri dana donose iznenadjenja svima, ali za neke zodijake nece biti prijatna!

OVAN

Naredna tri dana ocekujete znatno poboljsanje vase situacije. Moglo bi da se izdesava bas svasta, ali vama sledi iznenadjenje.Srecom, bicete obradovani njime jer ce za vas biti prijatna sadrzina iznenadjenja.Zato se radujte i uzivajte u ovim danima kao da su stvoreni za vas.

 

BIK

Vasa sreca ceka da se i sami osecate srecnim da bi to svi oko vas videli.Dugo su vas omalovazavali i gurali u drugi plan, a vi ste tako posebni i plemeniti.Za vas prijatna iznenadjenja tek slede u periodu pred vama.Verujte da nece proci puno dana kada vam se desiti nesto lepo.

 

BLIZANCI

Mnogo ste se zauzeli i cinite bas sve da se nesto privede kraju.Sve sto radite ovih dana jeste nesto vezano za jednu blisku osobu.Mada joj zelite pomoci, sto se i trudite, jos nije svesna sta cinite za nju.Ako nista drugo, bice vam duzna odati svako postovanje i ogromnu zahvalnoist za sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nije da ste se opustilii da o sebi ne vodite racuna, ali ste vise posveceni svemu drugome, nego sebi.Zato ove dane iskoristite zanovu sansu koja ce vam se uikazati.Nekoga cete upoznati i vreme je da se i vama spremaju prijatna iznenadjenja.Odavno ste navikli na ona druga,vreme je srecnim danima.

 

LAV

Mozda se mozete usmeriti svojim obavezama, ako ne biste mislili o nekome.Vas posao je vasa maska iza koje krijete svoju trugu.Ona ce vas obuzeti kada se slucajno desi situacija koja nece biti prijatna za vas.Neocekivani susret ce uciniti da vam se dsrce pomeri sa mesta.

 

DEVICA

Vrlo ste aktivni sto se tice druzenja i drustvenih desavanja.I ovih cete dana da se trudite da ostanete u istom nivou, i da se tako malo opustite .Sedeljke i druzenja vam  dodju. kaona vas ce delovati kao nesto sto vam je uvek potrebno za novu dozu pozitivne energije. i bolje raspolozenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2