Ponedeljak,utorak,sreda:Teski dani ovim zodijacima,a vise srece za dva zodijaka!

Ponedeljak,utorak,sreda:Teski dani ovim zodijacima,a vise srece za dva zodijaka!

2023-09-24 0 By Admin

Naredna tri dana slede nepovoljni dani ovim zodijacima, a nekim drugim sledi vise srece!

OVAN

Naredna tri dana nece bas biti rezervisani za vas.Vise srece mozete ocekivati tek posle ovih dana.Za sada samo mozete  da se bavite svojim obavezama i da znate sta vam je ciniti. Drzite se nametnutih obaveza jer ce sve da bude lakse ako sve obavite na vreme.

 

BIK

Vise srece cete  imati samo ako odredite prioritete u svome zivotu.Trenutno su za vas teski dani, a samo zato sto ne znate sta hocete. Morate znati sta vam je cilj i ici za njim, bez obzira na  prepreke i sve svoje nedoumice.Vreme je da sami ucinuite da vam budu povoljni, a ne nepovoljni dani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Suvise se trudite za sve, da bi vas nasli teski dani. Nije da ih niste imali, ali suvise ste  jaki da se sa njima izborite.Vreme je da ovih dana imate vise srece i da nesto bude i na vasu korist.Vreme je da se vas trud i isplati i da ne zalite sto ste se odricali.Vreme je da uzivate.

 

RAK

Vasa ljubav je na pomolu i kao da osecate da su ovo dani vase srece.Vasa sreca ce procvetati mocno i vreme je da je i pokazete pred svima.Vasa ljubav ce doci na vasu srecu bas u pravom casu. Radujte se sto ce to biti vasi najbolji dani koji tek slede.

 

LAV

Bili ste suvise uporni da ostvarite svoje planove i da se zna  da ce biti onako kako zelite.Vasa ljubav je bila vas cilj i konacno cete se radovati.Zelecete da vam se priblizi jedna osoba, da je upoznate i da vasa osecanja budu obostrana.U momentu ce vam se desiti ljubav.

 

DEVICA

Vasa sreca je da cete znati da se pomirite sa cinjenicama.Inace ne biste mogli da se  nosite sa nekim situacijama koje nose teski dani. Inace ovih dana nece ici bas sve po vasem planu, ali se morate miriti da i ne mora.Nekad su dani dobri, nekada teski ali sve je to zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2