Desavanja tokom oktobra: Rak ce dočekati lepe stvari, dok ce ovim znacima biti jako tesko…

Desavanja tokom oktobra: Rak ce dočekati lepe stvari, dok ce ovim znacima biti jako tesko…

2023-09-29 0 By Admin

VAGA

Drage vage, tokom oktobra ćete moći da se opustite i da uživate u veoma lepim trenucima. Naime, tokom većeg dela meseca će vas pratiti sreća zvezda i zbog toga će za vas sve biti moguće i lako dostižno.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, tokom oktobra ćete se jako razočarati u mnoge vaše drage osobe, jer će one učiniti loše postupke. Sem toga vama oktobar donosi i mnogo toga negativnog na poslu i vaše zaposlenje će biti pod znakom pitanja.

STRELAC

Dragi strelci, oktobar trebate iskoristiti na što je moguće bolji i lepši način. Naime, vama konačno predstoji mesec koji će vam doneti mnogo divnih dešavanja, a vama će isto tako mnogo toga polaziti za rukom.

JARAC

Dragi jarčevi, oktobar vam donosi samo mnogo problema i vama tokom njega neće biti ni malo lako. Prvo vam oktobar donosi ogromne probleme sa finansijama, pa vas onda očekuju i veliki ljubavni problemi.

VODOLIJA

Drage vodolije, tokom oktobra ćete moći da se opustite i da uživate u veoma lepim trenucima. Vama će oktobar biti najbolji mesec od početka godine jer će vam doneti mnogo pozitivnih i lepih dešavanja na mnogim planovima vašeg života. Tokom oktobra vas očekuje jako mnogo razloga za optimizam.

RIBE

Drage ribe, veoma teške odluke ćete morati da donesete tokom meseca oktobra. Prvo će vam se ukazati poslovna ponuda, pa vas posle toga očekuju dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera i vi ćete imati priliku da se vratite na staro, ali će sve samo od vaše odluke zavisiti.

Stranice: 1 2