Naredna tri dana nose avanturu,nove veze,a jednom zodijaku i pravu ljubav!

Naredna tri dana nose avanturu,nove veze,a jednom zodijaku i pravu ljubav!

2023-09-28 0 By Admin

Naredna tri dana nose avanturu, nove veze, a jednom zodijaku i pravu ljubav!

OVAN

Vreme je da se radujete novim danima jer vam nose avanturu.Ovaj put cete uciniti presedan,mada niste avanturista. Ponece vas osecanja ka jednom biku i zajedno cete uci u avanturu.I ne mislite sta nose novi dani, ali mozda se slucajna avantura pretvori u lepu i trajniju vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ne planirate ni novu vezu, niti avanturu,ali ce vam se desiti.Ponece vas osecanja poput zanosa jer necete odoleti ovnu. Mada je ubedjen da vasa osecanja slute na avanturu, bicete oboje iznenadjeni.Prerasce u trajniju i dublju vezu koja ce potrajati i na kojoj ce vam mnogi zavideti.

 

BLIZANCI

Bicete preumorni da biste bilo sta planirali, ali cete morati da se usmerite necemu.Gledajte da se radujete necemu sto ce vas iznenaditi.Mozda to bude nesto sto vas vodi u nove veze.  Mada cete imati jednu narocitu sansu, necete moci da je iskoristite. Srce ce vas povuci kanekom drugom.

 

RAK

Mozda ce vam novi dani doneti veliku i pravu ljubav. Vreme je da budete spremni da date srcu na volju da vas vodi.Samo ce ono znati pravi put, i vreme je da odredite  gde zelite i sta vas vodi napred.Zaljubicete se i to ce biti obostrana ljubav.

 

LAV

Idete u smeru jedne device, a ona zeli samo avanture. Da li cete  moci i znati da prepoznate  osecanja i namere koje ima prema vama?Ako niste za avanturu, slobodno se izjasnite i to joj i dajte do znanja. Mozete se kladiti da vas samo zeli sarmirati, ali joj se zaista svidjate.

 

DEVICA

Osecate da vas ceka ljubav koja bi bila jako lepa, samo da to pokazete.Svidjate se osobi kojoj je i do vas podjednako stalo.Zato cete morati da se okrenete iskrenosti svoga srca i da rascistite sa sobom.Morate znati sta vam se zbiva i koliko je to ozbiljno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2