U narednim danima Ovnu iznenadjenja, Devici razocarenje, a Vodolija i Riba ce saznati bolnu istinu…

U narednim danima Ovnu iznenadjenja, Devici razocarenje, a Vodolija i Riba ce saznati bolnu istinu…

2023-09-30 0 By Admin

VAGA

Vasa dilema ce postati  vasa nocna mora i nikako da je se resite. Vas partner  je  stao na stranu trac partije, pa ce vas to zaboleti. Slede vam neprijatna iznenadjenja jer ce partner poceti da spletkari sa nekim. Nece vam delovati tako  prijatno, a necete se moci otrgnuti dileme da se nesto kuva.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je da se okrenete u smeru koji ce vas terati da dobro promislite. Vreme je da se skoncentrisete i da znate sta vam je ciniti. Imali ste neprijatne trenutke, teska iznenadjenja, ali ste se opet vracali na staro. Vreme je da se dobro usmerite na situaciju  i stavite tacku.

 

STRELAC

Neko ce vas terati da se odlucite sto pre i da se priblizite  jednoj vagi.Ona ce vas gledati sa  ljubavlju, ali ce vas terati da sto pre odlucite o vezi. Vi zelite da sve ide polako i spontano, da vase druzenje ide u lepsi odnos.Ovako se osecate saterani u cosak i nekako  ucenjeni da nevoljno pristajete na nesto.

 

JARAC

Vas osecaj je da vas  neko prati, ali ne znate ko. Kad god se zagledate osecate jedan te isti pogled, ali sve mislite da su ti pogledi slucajni. Vreme je da se slucajni susreti  i pogledi dobro uoblice i da shvatite cemu oni vode.Za vas ce biti prijatna iznenadjenja ako potraju i dalje, a i prerastu u nesto vise.

 

VODOLIJA

Vasa veza sa jednom osobom, blizi se kraju. Vreme je da budete  mirni i da konacno prihvatite istinu koja vam je odavno pred ocima. Ako do sada niste prihvatili istinu, sada je vreme da je prihvatite i znate sta vam je ciniti. Ono sto pukne, ne spaja se vise, pa ni vasa veza nece moci.

 

RIBE

Moracete da prezivite jos iznenadjenja koja ce biti i teska i bolna. Da se pomirite sa bolnom istinom da je vasa ljubav sa vasom voljenom uskoro proslost. I ma kako i koliko se nadali,  necete moci da ozivite ono cega cete shvatite da odavno nema. Emocije vise ne postoje, samo ste mislili da ih ima bar malo.

Stranice: 1 2