Prva polovina meseca oktobra bice savrsena za ove znakove zodijaka!

Prva polovina meseca oktobra bice savrsena za ove znakove zodijaka!

2023-10-02 0 By Admin

Prva polovina  meseca bice bas po zelji ovih znakova!

OVAN

Prva polovina meseca bice jako lepa za vas.Bice bas po vasoj zelji i onako kao biste i sami zeleli. Za sada nemate neka velika ocekivanja, ali ce vam se desavati prelepe stvari. Druzicete se i bicete u lepom i prijatnom drustvu. Izdvojice se jedna osoba  prema kojoj cete gajiti simpatije.

 

BIK

Polako se dozivate sebi i konacno sabirate svoje propuste.Svakako da cete shvatiti da ste mnogo toga propustili.Zato cinite sve da sadasnje situacije iskoristite na pravi nacin.Radite vise da biste vise i imali. Mozda vam se dopadne jedna osoba jer cete i vi njoj.

 

BLIZANCI

Vec ste odlucni da prvu polovinu meseca  provedete sa malom pauzom.Bice to dani kao po zelji, pa se radujte sto je tako.Zasluzili ste nakon  teskog rada i brda obaveza da sebi date malo predaha. A lepe dane ce vam ispuniti jos lepsa osoba.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Slede vam neki novi dani koji vas nece radovati.Donece vam neku  tihu tugu i bolna oktobarska secanja. Ta bolna secanja ce vas vracati u stare dane, ali je vreme da se otrgnete tuzi i budete jaci. Zivot ide dalje i ucinite bas sve da savladate secanja iz proslosti.

 

LAV

Mozda bi ovi dani mogli biti vasi najlepsi dani, pa ucinite nesto po tom pitanju. Vreme je da se okrenete novim radostima, jer ce vam se desavati. Jedna od lepih stvari po zelji vaseg srca, bice i vase pomirenje.Vreme je da budete ponovo na pocetku srece sa onom koju volite vise od svih i svega.

 

DEVICA

Okrenite se zivotu i radujte se danima sto vam slede. Pred vama su dani po zelji, a da necete verovati. Bas onako kako biste zeleli, da mozete da birate.  Na srecu, vas ce birati nekoi neko ce vas izabrati za  druzenje i mogucu vezu. Pruza vam se mogucnost nove emotivne veze.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2