Prva polovina meseca oktobra bice savrsena za ove znakove zodijaka!

Prva polovina meseca oktobra bice savrsena za ove znakove zodijaka!

2023-10-02 0 By Admin

VAGA

Moracete ici za svojim brojnim obavezama. Necete imati u koga da se uzdate da ce vam pomoci. Zato je bolje da se snalazite i sami obavljate sve sto morate. Budite spremni da primite pohvale koje slede za vas trud i rad. Ali cete zato i uzivati na kraju.

 

SKORPIJA

Pred vama je tek period u kojem cete morati da pokazete zrelosti.Vreme je da budete na nivou zadataka koji vas ocekuju.Moracete da radite punom parom jer se necete moci uzdati u odredjenu osobu.Pustice vas da vidite kako je  tesko kada vam ne bude tu, a niste znali koliko vam vredi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Osecate da vam sledi nesto mnogo bolje jer ste to i zasluzili.Jedino na sta niste racunali jeste to da nije uvek sve po zasluzi.Radujte se novim koracima, novim stvarima i cinite sve da vam se lepe stvari pocnu desavati.Dajte sve od sebe da vam konacno krene onako kako zelite.

 

JARAC

Dosta vam je omalovazavanja i vreme je da budete  spremni da se odvazite.Vreme je da zablistate  punom parom i da svima pokazete da vredite i koliko vredite. Postacete vrlo uspesni i okrenite se u novim koracima.Vreme je da znate da cete poraziti one koji su vas ponizavali.

 

VODOLIJA

Malo ste vise postali cutljivi i vreme je da se odvazite. Sve sto je bilo, sada je proslo i ovo su neki novi dani koji slede.Bice kao po zelji i donece vam u zivot jednu osobu koja ce vas veseliti. Konacno da i vama dodje sve  kako treba i konacno da vas nadje sreca.

 

RIBE

Srce vas izdaje kada je u pitanju jedna odredjena osoba. Mnogo ste joj se nadali i sada je red da dodju  osecanja i budu vidljiva.Bice ovo pravi dani da vase srce ispolji sve sto krije, i da se znaju vase zelje i vasi planovi. Svi dalji koraci ce zavisiti od dana koji slede i okolnosti kakve budete cinili.

Stranice: 1 2