Petak,subota i nedelja:Ovi ce znaci biti na pocetku srece!

Petak,subota i nedelja:Ovi ce znaci biti na pocetku srece!

2023-10-05 0 By Admin

VAGA

Naredna tri dana ce biti dani za vasu srecu i dani vase sanse. Na vama je samo da istrajete i da se odvazite.Budite hrabri da prosledite svoje zelje i svoja osecanja. Zna se i kome i na ciju adresu. Ako ucinite sve sto je do vas, radujte se da budete na pocetku srece.

 

SKORPIJA

Ceka vas susret gde cete se paraviti da vam je sasvim svejedno. Ma kako se ponasali ravnodusno, necete ubediti one oko sebe.I sami znaju da ste ziveli za dan pomirenja, i sta se sada imate skrivati? Pokazite da vam je drago, da ste srecni i da se opet radujete novoj sreci.I druga strana to zeli cuti i primetiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mozda ce ovi dani da budu istovremeno i za odmor, ali i za nove planove. Radujte se sreci koja je pred vama, jer biste mogli da je ostvarite.Ako je sebi postavite za cilj, mogli biste da idete za ciljem,do ispunjenja. Nema vam druge jer cete upravo to i zeleti.

 

JARAC

Naravno da se radujete jednoj osobi, ali vas za sada ignorise.Upravo cete imati sansu da se nadjete u zajednickom drustvu. Bice to jedinstvena prilika da budete skupa, i da joj pridjete.Snadjite se kako i cime cete je zainteresovati, kako biste se nasli u njenoj blizini.

 

VODOLIJA

Nesto se u vama prelomilo i sada ne osecate ono sto ste pre.Bili ste slabi na jednu osobu,a sada kao da ste ravnodusni.Kao da ste protiv nje i svim silama se trudite da je prikazete u najgorem svetlu.Zasto i sta se to desilo, pa da ljubav zameni netrpeljivost?

 

RIBE

Vasa sreca  ce da vas posluzi ovih dana i radujte se sto ce biti tako.Imacete lepe dane pune smeha i dobrog raspolozenja. Lepo drustvo cete okupiti oko sebe, a bice vam jos lepse kad sretnete nekoga.Verujte da ce zaokupiti svu vasu paznju, i sve vase misli ce ici u njenom pravcu.

Stranice: 1 2